Μπακοδήμου: Ο πρώην σύζυγος της με αφορμή την εγκυμοσύνη της παραλίγο να χωρίσει ένα ζευγάρι!

Γιώργος Τζοβάρας
0
Την αγωνία του πρώην συζύγου της Δημήτρη Αργυρόπουλου, όταν ήταν έγκυος περιέγραψε η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή ΦΜ LIve αποκαλύπτοντας ένα απίστευτο περιστατικό που προέκυψε μετά από καβγά με τον πρώην σύζυγο της.

Η παρουσιάστρια είχε μαλώσει με τον πατέρα του παιδιού της, Δημήτρη Αργυρόπουλο, και είχε πάει στα γυρίσματα της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις Μωρή», με το Φώτη Σεργουλόπουλο.
Το κινητό της όμως  δεν είχε σήμα στο σημείο που βρισκόταν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικοινωνήσει. «Ο σύζυγός μου νόμιζε πως γέννησα και δεν του το λέω», εξήγησε γελώντας.

«Έπαιρνε τηλέφωνο στο μαιευτήριο και ρωτούσε αν μπήκε να γεννήσει κάποια με το όνομα Μπακοδήμου. Όταν του είπαν όχι σκέφτηκε πως μπορεί να έχω μπει να γεννήσω με το δικό του επίθετο. Υπήρχε όντως στο μαιευτήριο μία γυναίκα με το όνομα Αργυροπούλου που μόλις είχε γεννήσει», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η ιστορία είχε "κωμικοτραγικό" τέλος, αφού ο Δημήτρης Αργυρόπουλος πήρε τηλέφωνο στο δωμάτιο της συνονόματης κυρίας και είπε στο σύζυγό της ότι εκείνος ήταν ο πατέρας του παιδιού! «Εκεί όπως καταλαβαίνετε έγινε χαμός. Λέει στον κύριο που το σήκωσε εγώ είμαι ο πατέρας του παιδιού και μετά βρίστηκαν», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !