Η… κατάρα των «Βασιλιάδων»!

0
Μετά από έντονο παρασκήνιο και εκατοντάδες δημοσιεύματα… σιωπή. Κανείς δεν ασχολείται μαζί τους, κανείς δεν τους αναφέρει, κανείς δεν λέει τι θα γίνει…!
Ο λόγος για τους «Βασιλιάδες» που αν και στη σύντομη τηλεοπτική της πορεία η σειρά σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις και έγινε «μήλο της έριδος» ανάμεσα σε MEGA και ΑΝΤ1 με το παρασκήνιο να έχει πάρει φωτιά, τους τελευταίους μήνες, ακόμα και στο κανάλι του Αμαρουσίου που έχουν τώρα τα δικαιώματα της σειράς, κανείς δεν ασχολείται.

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν τα στελέχη του ΑΝΤ1 κρατούσαν αισιόδοξη στάση για τους «Βασιλιάδες» που απέκτησαν με πολύ κόπο και μετά από πολλές συγκρούσεις με το MEGA. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες και με όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή της χώρας, αυτή η αισιοδοξία όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει έντονη… αδιαφορία. Η σειρά που προκάλεσε πόλεμο ανάμεσα στα δύο κανάλια βρίσκεται ξεχασμένη στα συρτάρια του ΑΝΤ1, αφού είναι σίγουρο ότι τουλάχιστον τη φετινή σεζόν δεν πρόκειται να ξεκινήσει η παραγωγή της.

Μπορεί λοιπόν η σειρά να αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές και να σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις, αλλά φαίνεται ότι τη… βαραίνει κάποια κατάρα, αφού κάθε φορά που είναι να ξεκινήσει όλο κάτι γίνεται και στο τέλος αναβάλλεται η παραγωγή της. Μην ξεχνάμε κιόλας ότι η σειρά ήταν η τελευταία παραγωγή του STUDIO ATA και παρά τις προσπάθειες των στελεχών τελικά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν.

Στην άλλη πλευρά, αυτή του ΑΝΤ1, είχαν σχεδιάσει η πετυχημένη σειρά να βγει με τη «σφραγίδα» της νεοσύστατης εταιρείας παραγωγής του Ομίλου ΑΝΤ1, της «Ants Production Hub», στην οποία είναι επικεφαλής ο Πέτρος Μπούτος, αλλά τελικά τα σχέδιά τους «πάγωσαν». Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου, παρά την… κατάρα που φαίνεται πως βαραίνει τη σειρά, αυτή βρίσκεται ακόμα στο… μάτι του MEGA και δεν αποκλείεται αν τελικά ο ΑΝΤ1 παραιτηθεί των δικαιωμάτων της, να δούμε ξανά τη σειρά από το κανάλι της Μεσογείων. Τα σκηνικά της σειράς βρίσκονται σε αποθήκες και μπορούν να στηθούν για το MEGA πολύ γρήγορα, αρκεί τα στελέχη της Μεσογείων να καταφέρουν να αποκτήσουν ξανά τα δικαιώματά της.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !