Αυτή είναι η 28χρονη που έχασε τη ζωή της στο Σχηματάρι

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η Λάρισα μετά από τον τραγικό χαμό της 28χρονης, Ιωάννας Γιαννακοπούλου, η οποία έχασε τη ζωή της στη φονική καραμπόλα που προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των παλιών διοδίων Σχηματαρίου.



Η Ιωάννα ήταν κόρη του παλαίμαχου διαιτητή ποδοσφαίρου, Κοσμά Γιαννακόπουλου και επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βασίλης Πιτσίλκας, γιος του επίσης διαιτητή του μπάσκετ, Νίκου Πιτσίλκα, ενώ μαζί τους στο αυτοκίνητο ήταν και η 30χρονη Αλεξία Φεγγίτη.





Η Ιωάννα όταν απεγκλωβίστηκε δεν είχε τις αισθήσεις της. Οι γιατροί του ΕΚΑΒ κατάφεραν να την επαναφέρουν, όμως τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά που εξέπνευσε λίγο πριν φτάσουν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.



Ο Βασίλης πάλι, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον θώρακα. Μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Χαλκίδας στον Ερυθρό Σταυρό και από εκεί στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.



Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη κοπέλα κατέβαινε στην Αθήνα από τη Λάρισα, για να στηρίξει την αδερφή της, Θάλεια Γιαννακοπούλου (δημοσιογράφο του "Joins Us"), και να παραβρεθεί στο μπαζάρ που γίνεται στην Ομόνοια για την Κιβωτό του Κόσμου.



Η Τροχαία έχει συλλάβει πέντε άτομα που εμπλέκονται στο θανατηφόρο τροχαίο και διενεργεί έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας. 
 
star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !