The Music school:Πότε ρίχνει αυλαία και γιατί αυξάνεται η διάρκεια του?

1
Ένα πρόγραμμα πάει αρκετά καλά φέτος στο Mega και αυτό ολοκληρώνεται γρήγορα.Όχι φυσικά,διότι το κανάλι δεν είναι ευχαριστημένο από τους πίνακες τηλεθέασης,αλλά επειδή το ξένο format έχει ορίσει συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

Έτσι όπως διαβάζουμε στην ¨Real Life¨ το παιδικό talent show θα ρίξει αυλαία στις 10 Δεκεμβρίου και έτσι τότε τα παιδιά θα δείξουν για τελευταία φορά τις φωνητικές τους ικανότητες.Επίσης όσον αφορά το συγκεκριμένο πρόγραμμα από σήμερα και κάθε Κυριακή δεν θα προβάλλεται μόνο δύο ώρες,αλλά 2,5.Το Mega δεν θέλει να αφήνει πολλά περιθώρια στο ¨Dancing with the stars¨ του Ant1 να παίζει πολύ ώρα μόνο του.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Που τις είδατε τις 2,5 ώρες; Την ίδια διάρκεια με όλα τα επεισόδια θα εξακολουθεί να έχει, δηλαδή κάπου στις 2 ώρες και 10 λεπτά, απλά άλλαξε ο προγραμματισμός του σταθμού μεγαλώνοντας το δελτίο από 55 λεπτά σε 1 ώρα και 5 λεπτά, και παίζοντας πλέον περισσότερες διαφημίσεις απ' ό,τι πριν μια εβδομάδα... Πάει το μοντέλο του 21:05 νταν ξεκινάει το πρώτο πρόγραμμα της prime time, βλέποντας ότι δεν αποδίδει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !