O Γιούρκας Σεϊταρίδης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη!

Unknown
0
Μπορεί να έκανε ένα guest πέρασμα από τη νέα σειρά Τρίχες του ΑΝΤ1, αλλά ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν βλέπει καθόλου αυτό το στιγμιαίο φλερτ σαν κάτι που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση. Άλλωστε, όπως εξηγεί, ακόμη δεν του έχει έρθει η επιθυμία για μακροχρόνιες δεσμεύσεις.
 Πώς είναι η πρώτη σου χρονιά χωρίς να είσαι σε ομάδα; 
 Μου έχει λείψει η μπάλα, αλλά δεν είμαι τρελαμένος. Κάνω προπόνηση μόνος μου, κάθε μέρα. Έχω ένα χρόνο να παίξω, αλλά το βλέπω σαν διάλειμμα, δεν πιστεύω ότι έχω σταματήσει το ποδόσφαιρο. Τώρα μπορώ να κάνω πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω πριν, λόγω προγράμματος. Δεν με έχει πιάσει στενοχώρια ή κατάθλιψη. Πέρσι δεν τα βρήκα με τον Παναθηναϊκό, δεν μου άρεσαν και οι προτάσεις που είχα, οπότε αποφάσισα να μείνω εκτός.
 Τι πήγε στραβά με τον Παναθηναϊκό και δεν συμφωνήσατε; 
 Δεν τα βρήκαμε στο νέο συμβόλαιο. Είχαμε μιλήσει τον Ιανουάριο, τα είχαμε βρει και ήξερα ότι θα ανανέωνα. Το καλοκαίρι, όταν πήγα να υπογράψω, μου είπαν άλλα. Δεν καταφέραμε να βρούμε τη χρυσή τομή και έφυγα. 
Όταν ήσουν μικρός, σε τι ηλικία σκεφτόσουν να σταματήσεις να παίζεις; 
 Συνήθως παίζεις όσο αντέχεις σωματικά και μπορείς να αντεπεξέλθεις πνευματικά. Οι περισσότεροι σταματάνε γύρω στα 35, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το θέμα είναι να μπορείς να παίζεις ποδόσφαιρο στο επίπεδο που έχεις στο μυαλό σου. Όσο έπαιζα ποδόσφαιρο, πάντως, φρόντισα να κάνω πράγματα για να έχω να ασχοληθώ μετά. Έχω κάνει το Moma, ένα café-restaurant στο κέντρο της Αθήνας, και κάποιες άλλες επενδύσεις.
 Με την Ελεονώρα Μελέτη τι γίνεται; 
 Είμαστε φίλοι, στ’ αλήθεια. Ούτε ζευγάρι, ούτε τίποτε άλλο. Φιλαράκια. Δεν έχω πολλές γυναίκες φίλες. Είναι πολύ απλός άνθρωπος η Ελεονώρα και θα κάνει ό,τι θέλει και ό,τι σκεφτεί. Είναι ευχάριστη στην παρέα. Γελάμε πολύ.
 Τα προσωπικά σου της τα λες; 
 Ναι, είναι καλή στις συμβουλές, αλλά πρέπει να κοιτάξει και τον εαυτό της, όχι μόνο να δίνει συμβουλές στους άλλους. Της λέω κι εγώ τη γνώμη μου για τα δικά της. Όταν είμαστε απέξω, βέβαια, τα λέμε πολύ ωραία. Έχω κάνει λάθη στο παρελθόν, κυρίως λόγω απειρίας. Νομίζω πως τώρα είμαι πιο ώριμος και σε επόμενη σχέση θα είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μόνος μου τα τελευταία τρία χρόνια. Θα ήθελα να έχω μια σχέση, αλλά δεν θα το κάνω απλά για να το κάνω.
 Ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται τη συναισθηματική σταθερότητα που χαρίζει μια μόνιμη σχέση; Εξαρτάται. Παίζουν ρόλο οι συγκυρίες, το timing και ο άνθρωπος που θα γνωρίσεις. Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη από κανένα στήριγμα. Πολλές φορές μια γυναίκα μπορεί να σε ρίχνει ψυχολογικά κι αυτό να σε πηγαίνει πίσω. Αντί να σε κρατάει ήρεμο, να σε έχει συνεχώς θυμωμένο και αγχωμένο. Προσωπικά, δεν το έχω νιώσει και για όσο διάστημα ήμουν στο εξωτερικό δεν είχα την ανάγκη να έχω και την κοπέλα μου μαζί.
 Έχεις συζήσει ποτέ; 
 Ναι, και ήμασταν μια χαρά, πέρασα όμορφα. Έκανα και πολλές υποχωρήσεις, ήμουν εντάξει. Είχαμε κοινά ενδιαφέροντα, ωραία ήταν. Δεν ήμασταν, όμως, για παραπάνω, δηλαδή να παντρευτούμε, οπότε χωρίσαμε.
 Έχεις φτάσει κοντά στο γάμο; 
 Όχι. Κάποια στιγμή νομίζω πως θα γίνει κι αυτό. Οι γονείς μου σίγουρα θέλουν να με δουν παντρεμένο, κι εμένα και την αδελφή μου. Νιώθω πως ο γάμος πλέον έχει χάσει τη σημασία που είχε παλιά. Θα προτιμούσα να κάνω παιδιά και να μην παντρευτώ ποτέ. Το λογικό είναι να είσαι το ίδιο με το σύντροφό σου, είτε είστε παντρεμένοι είτε όχι. Αν και οι περισσότεροι φίλοι μου μου λένε ότι τα πράγματα αλλάζουν.Αλλάζουν οι γυναίκες τους!
Με τους συντρόφους τις αδελφής σου πώς είσαι; 
 Μια χαρά! Με το παιδί που είναι τώρα η Βικτώρια είμαστε φίλοι. Αν βλέπω ότι την αγαπάει και τη σέβεται, τι πρόβλημα να έχω; Αν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε, θα το έλεγα στην αδελφή μου, δεν θα έμπαινα εγώ στη μέση.
 Σε φλερτάρουν μέσω social media; 
 Μπορεί κάποια κοπέλα να είναι θαυμάστρια, να μου στείλει ένα ευγενικό μήνυμα και να της απαντήσω. Σίγουρα με φλερτάρουν, αλλά όσες το κάνουν επιθετικά ή υπερβολικά δεν παίρνουν απάντηση. Πάντως, όταν μου στέλνουν μηνύματα σε γιορτές και γενέθλια, χαίρομαι πολύ και προσπαθώ να απαντάω στον καθένα ξεχωριστά.
 Με τους ποδοσφαιριστές του Euro 2004 τι σχέσεις έχετε; 
 Δεν ξεχνιούνται αυτά που έχουμε ζήσει, ήταν μεγάλες επιτυχίες! Όταν βρισκόμαστε με τα παιδιά, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Εγώ τότε ήμουν 23 ετών, μικρός… Στενές σχέσεις έχω με τον Άγγελο Μπασινά και με τον Τάκη Φύσσα.
 Περίμενες να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Θοδωρής Ζαγοράκης; 
 Μου φάνηκε παράξενο για τον Θοδωρή, αλλά είναι καλό να υπάρχουν στην πολιτική άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού. Από την άλλη, στην Ελλάδα συμβαίνει το εξής παράδοξο: Έχουμε 25 πρωταθλητές Ευρώπης και δεν τους χρησιμοποιούμε πουθενά στο ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα! Από αυτό βλέπεις ότι οι άνθρωποι που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν ξέρουν ποδόσφαιρο. Θέλουν να πάρουν δίπλωμα προπονητή ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο Βασίλης Τσιάρτας, που ήταν στην αποστολή του Euro 2004, και τους βάζουν να κάνουν αναφορά και να περιμένουν τη σειρά τους για να τους πουν αν θα τους το δώσουν ή όχι.
 Ποιος φταίει για αυτό; 
 Η ΕΠΟ και τα αφεντικά της. Ή το κάνουν επίτηδες ή πολύ απλά δεν ξέρουν ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι συμβαίνει το δεύτερο. Μπαίνουν στη θέση που μπαίνουν για να εξυπηρετήσουν άλλα συμφέροντα. Θες να μου πεις πως, όταν γίνονται επεισόδια, δεν μπορούν να πιάσουν αυτούς που τα κάνουν; Τους έχουν όλους από τις κάμερες! Δεν τιμωρείται ποτέ κανένας.

Peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !