ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αλλάζει ο προγραμματισμός του Mega - Πως διαμορφώνεται η απογευματινή ζώνη;

Γιώργος Τζοβάρας
1
Στο Mega φέτος υπάρχει ένας συνεχής αναβρασμός για τον προγραμματισμό του σταθμού. Ενώ λοιπόν όλοι γνωρίζαμε πως από 1η Δεκέμβρη το lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα είναι η σειρά "Κλεμμένα όνειρα" ενώ η κυπριακή σειρά "Όνειρο ήταν" ,που βρισκόταν σε αυτήν τη θέση, θα μεταφερθεί μια ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, όλα ανατρέπονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου από την 1η του μηνός το Μεγάλο κανάλι θα συνεχίσει προβάλει πριν τα κλεμμένα όνειρα την κωμική σειρά 50-50 η οποία σημειώνει ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Τώρα, το "Όνειρο ήταν" μετακινείται στα Σαββατοκύριακα πάλι ως lead in για το δελτίο. Δηλαδή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:00.

Η συγκεκριμένη αλλαγή στον προγραμματισμό του Mega προσωπικά με ξάφνιασε, μα θεωρώ πως είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση! Η ζώνη 19:00-20:00 το Σαββατοκύριακο έχει κυρίως επαναλήψεις. Το "Όνειρο ήταν" σε αυτήν την ζώνη θα έχει την ευκαιρία βρει το κοινό που δεν θέλει να δει μια επανάληψη. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η σειρά πήγαινε αρκετά καλά απέναντι στο βαρύ πυροβολικό "Μπρούσκο". 

Μια πρωτοπορία από το Mega που ελπίζει να του βγει σε καλό!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μία παρεμφερή μαλακία έκανε και ο ΑΝΤ1 το 2009 με το Κάρμα βάζοντας το στις 19:00 του ΣΚ, μιας και η Εδέμ τότε χτύπαγε 50αρια και θεώρησε ότι τα Σαββατοκύριακα θα υπάρχει κάποιο κοινό που θα θέλει να δει καθημερινή σειρά... Τα ποσοστά του κυμαίνονταν μεταξύ 15% με 20%... Βέβαια αυτό έγινε στην αρχή της σειράς και όχι αφού έχουν παιχτεί 50 και βάλε επεισόδια όπως τώρα... Αμφιβάλλω αν θα γυρίσει ο κόσμος που το παράτησε όταν ξεκίνησε το Μπρούσκο ενάμιση μήνα μετά για να το ξαναδεί... Δεν θα του βγει η κίνηση, θα το δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !