Ελληνικό σόου σκέφτεται το Mega για να μη μείνει εκτός TV η Ζέτα Μακρυπούλια

Γιώργος Τζοβάρας
0
Οι συνεχόμενες παλινωδίες με το Rising Star και το αν θα πραγματοποιηθεί τελικά ή όχι, έληξαν πριν από μέρες, καθώς το Mega τελικά αποφάσισε να μην το εντάξει στο πρόγραμμα του.

Έτσι η Ζέτα Μακρυπούλια, που είχε ακυρώσει αρκετές δουλειές προκειμένου να είναι διαθέσιμη για το σόου ως παρουσιάστρια, έμεινε εκτός τηλεόρασης για φέτος, ενώ ήδη είχε μείνει και εκτός θεάτρου, μετά την ακύρωση της παράστασης «Ωραία μου κυρία» που θα ανέβαζε ο Γιώργος Κιμούλης.

Όπως φαίνεται τελικά όμως, το Μεγάλο Κανάλι θα βρει τρόπο να μη μείνει η Ζέτα Μακρυπούλια χωρίς εκπομπή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, για να μη μείνει ούτε και το ίδιο το κανάλι χωρίς βραδινό σόου στο δεύτερο μισό της σεζόν, αποφάσισε την παραγωγή ενός νέου μουσικού σόου, το οποίο δεν θα βασίζεται σε ξένα πρότυπα, όπως ήταν το Rising Star, αλλά θα είναι ελληνικής έμπνευσης. Για την παρουσίαση του βέβαια, παρουσιάστρια υπάρχει έτοιμη, και είναι η Ζέτα, αν και ακόμη δεν είναι βέβαιο ότι εκείνη θα συμφωνήσει. Η πρεμιέρα του σόου, για το οποίο η Realnews δεν αναφέρει περισσότερα, αναμένεται να γίνει στα τέλη Ιανουαρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !