Mega:Τι έρχεται,τι κόβεται και τι αλλάζει μέρα στην Prime time?

4
Δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια στο Mega και έτσι ετοιμάζουν αλλαγές στην prime time,οι
οποίες θα πάρουν σάρκα και οστά μέχρι και τις πρώτες 15 μέρες του 2015.Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε.

Το ¨Κάτω Παρτάλι¨ επιστρέφει τη Δευτέρα στις  12 Ιανουαρίου.Η σειρά που έσπασε ταμεία την περασμένη σεζόν θα κάνει την εμφάνιση της σε περίπου 2 μήνες,αλλά σε άλλη ώρα.Πέρυσι το πρόγραμμα έπαιζε στις 22.30,ενώ φέτος στις 21.00 ακριβώς.Θα έρθει δηλαδή αντιμέτωπο με την πολύ πετυχημένη ¨Μουρμούρα¨ του Alpha,αλλά και τους ¨Συμμαθητές¨ που πλέον χτυπάνε ποσοστά κοντά στο 20%(και μόλις κοπεί και η μεσημεριανή επανάληψη αναμένεται άνοδος).

Η ¨Εθνική Ελλάδος¨ τι και αν ήθελε να καπαρώσει τη Δευτέρα σαν μέρα προβολής(όπως όλες οι σειρές του Γιώργου Καπουτζίδη) τελικά θα αρκεστεί στην Τρίτη και μάλιστα αρκετά νωρίς.Στις 9 ακριβώς θα ξεκινά και αυτή η πολυαναμενόμενη κωμωδία,με τον ίδιο ακριβώς ανταγωνισμό που θα έχει και το ¨Κάτω Παρτάλι¨.

Άρα κόβεται η ¨Μάνα Χ ουρανού¨,αφού οι ώρες που προβάλλεται κατοχυρώθηκαν από Παπαπέτρου και Καπουτζίδη?Η απάντηση είναι όχι,αφού η σειρά με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού θα πάρει τη θέση της ¨Μοντέρνας Οικογένειας¨ κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00.Η τελευταία σειρά λίγο μετά τις γιορτές θα ρίξει αυλαία-κάτι που είναι λογικό,αφού οι τηλεθεάσεις είναι πολύ χαμηλές

Έτσι θα κινηθεί η Prime time του Megάλου καναλιού,αλλάζοντας ριζικά την πρώτη ώρα της ζώνης(9 με 10).Στο πόστο της παραμένει η ¨Δικαίωση¨,ενώ σε λίγες μέρες θα αποφασιστεί και το πότε θα προβάλλεται η νέα δραματική σειρά ¨Ηρωίδες¨.

Πηγή:Real Life

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. προβλεπω ανοδο για την prime time του mega...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 σειρες ειχε το mega για να ρεφαρει και τις καιει.αποκλειεται λογω μουρμουρας να ανεβουν πανω απο 25%. to voice βγαινει κερδισμενο καθως δεν θα εχει τεραστιο ανταγωνισμο οπως περυσι και αναμενεται αν σαρωσει ακομα περισσοτερο. οι τεταρτες θα μεινουν κενες με τα τελος του music school μεχρι να βγει/αν βγει η ζετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OMG!δηλαδη η εθνικη ελλαδος κανει πρεμιερα την τριτη 13 ιανουαριου?τριτη+13?κακο σημαδι!χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κενό της Τετάρτης μετά το Music School στις 22:00 θα το καλύψει η Δικαίωση (μιας και είναι καθημερινή σειρά), όσο για το 21:00 κανείς δεν ξέρει... Πάντως το Rising Star είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα βγει, μιας και εκτιμούν ότι δεν θα πάει καλά, όπως και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού μέχρι στιγμής... Σε περίπτωση που δεν το βγάλουν, το κενό μπορεί να καλυφθεί είτε με το βραδινό show του Σεφερλή που συζητούν να βγάλουν (εκτός κι αν σκεφτούν να το πάνε Κυριακή απέναντι στο Dancing) είτε με ένα show στυλ Μπράβο (χλωμό το βλέπω) με παρουσιάστρια τη Ζέτα, όπως είχα διαβάσει κάπου... Όσο για τις δύο νέες σειρές, όντως είναι δίκοπο μαχαίρι απέναντι στη Μουρμούρα, αλλά πιο πολύ το κάνουν για να κόψουν τη φόρα στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA και να δώσει καλύτερο lead in στη Δικαίωση παρά επειδή εκτιμούν ότι θα κάνουν 50αρια... Με τέτοια κακοδαιμονία που κυριαρχεί στο MEGA δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα αν το Παρτάλι φάει χοντρή σφαλιάρα από τη Μουρμούρα, σε βαθμό να κάνει με το ζόρι 30άρι και ίσως κάτι λιγότερο ο Καπουτζίδης... Οι Συμμαθητές το πιο πιθανό είναι να συντηρήσουν την ίδια δυναμική με πτώση το πολύ μέχρι 2-3 μονάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !