Σχολεία-Πανεπιστήμια-Παιδιά σήμερα στην Ανατροπή (Mega-23:55)

Γιώργος Τζοβάρας
0
Σχολεία. Πανεπιστήμια. Παιδιά. Η σύγκρουση. Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή«Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, απόψε, στις 23.55, στο MEGA.

Οι καταλήψεις και οι πορείες. Η κόντρα μαθητών-φοιτητών με τους καθηγητές. Οι αντιδράσεις. Υπάρχει ακόμα σήμερα δημόσια Παιδεία στην Ελλάδα; Ποιος θέλει κλειστά τα σχολεία; Ποιος εμποδίζει να γίνονται τα μαθήματα στα Πανεπιστήμια; Τι έχει αλλάξει; Τι μπορεί να αλλάξει; Τι δεν αλλάζει στην Παιδεία και γιατί; Τι απαντά το υπουργείο Παιδείας; Τι Παιδεία θέλουμε; Γιατί κατεβαίνουν στους δρόμους οι μαθητές και οι φοιτητές; Πώς οργανώνονται μέσω Facebook; Πώς ξεκίνησε η κινητοποίηση των μαθητών;

Καλεσμένοι της εκπομπής μαθητές και φοιτητές, μιλούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για την κατάσταση στην Παιδεία, για τις αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν και δεν γίνονται και θέτουν τα δικά τους ερωτήματα.


Στο στούντιο της εκπομπής«Ανατροπή»: ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης, ο καθηγητής ΑΠΘ και πρώην πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών (EKΠΑ) Θεόδωρος Φορτσάκης. Παρεμβαίνει ο υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.   

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !