H άγνωστη συνήθεια της Ελένης Μενεγάκη!

1
Κάποτε οι μεγαλύτεροι σταρ στην Ελλάδα έβγαιναν από το σινεμά. Στη συνέχεια βγήκαν στον αφρό οι τραγουδιστές και στη συνέχεια πήραν τη θέση τους τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Την τελευταία δεκαετία ειδικά η πιο περιζήτητη διασημότητα θεωρείται κατά γενική παραδοχή η Ελένη Μενεγάκη, που είναι ταυτόχρονα και η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα στην τηλεόραση.

Η προσωπική της ζωή βρίσκεται πάντα στα εξώφυλλα των εβδομαδιαίων περιοδικών, οι παπαράτσι βρίσκονται συνεχώς πίσω της, ενώ καθημερινά οι viewers των ιστοσελίδων καταγράφουν κάθε φράση που λέει στην εκπομπή της αφού μπορεί να περιέχει υπονοούμενα (ποτέ τυχαία) για την τελευταία της εγκυμοσύνη, τον σύντροφό της, τη δικαστική της διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο, την αποστροφή της για τον Λιάγκα ή τη συμπάθειά της για τον Σεφερλή. Η Ελένη που καλλιέργησε από την αρχή της καριέρας της με μαεστρία την εικόνα της όχι και τόσο έξυπνης ξανθιάς, οδηγώντας πολλές να τη μιμηθούν,  έχει μόνο μια αδυναμία και αυτή είναι η οικογένειά της: Τα τρία της παιδιά -που θα γίνουν σύντομα τέσσερα- τη μητέρα της, Ζέτα, και τον αδελφό της, Θοδωρή που ολοκλήρωσε πρόσφατα τις σπουδές του, κάνοντάς την πολύ περήφανη.

Το πιο πολυφωτογραφημένο πρόσωπο των τελευταίων χρόνων έχει μια αγαπημένη συνήθεια που μπορεί να κάνει και εντύπωση: Τις φωτογραφίες! Η ίδια έχει μια φωτογραφική μηχανή τελευταίας τεχνολογίας και απολαμβάνει να ποζάρει με τον Μάκη Παντζόπουλο ενώ πολλές φορές ως τρυφερή μαμά κυνηγάει κυριολεκτικά τα παιδιά της από πίσω για να τα απαθανατίσει αφού θέλει να κρατάει αναμνήσεις από κάθε ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

 Σε αντίθεση με τους περισσότερους από εμάς που βγάζουμε φωτογραφίες και δεν τις τυπώνουμε ποτέ- ούτε καν τις αποθηκεύουμε στον υπολογιστή- η Ελένη επισκέπτεται συχνά κατάστημα της Νέας Ερυθραίας όπου έχει φτιάξει δεκάδες ψηφιακά άλμπουμ μέχρι σήμερα τα οποία κοστίζουν φυσικά πολύ περισσότερο από τα παραδοσιακά άλμπουμ φωτογραφιών. Μάλιστα η Ελένη δεν παραχωρεί τις φωτογραφίες της πουθενά αλλού αφού έχει αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης με τους ιδιοκτήτες (οι οποίοι έχουν πελάτες κι άλλους επιφανείς Έλληνες των βορείων προαστίων)  και δεν θα έπαιρνε ποτέ το ρίσκο να εκθέσει σε αδιάκριτα μάτια τις άκρως προσωπικές της στιγμές.

Η αγάπη της για τη φωτογραφία φαίνεται εξάλλου και αν μπεις στο πολυτελές της σπίτι αφού σε κάθε γωνιά μπορείς να δεις  μικρά και μεγάλα κάδρα με φωτογραφίες των αγαπημένων της προσώπων.

entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !