Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στο Tvnea: ''Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία!''

Μαρία Μέντη
0
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης <<σπάει>> τον ''Όρκο Σιωπής'' και αποκαλύπτει στο tvnea.com αν έχει δεχτεί ζήλια από συναδέλφους του, αν είναι ερωτευμένος αλλά και τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Star ''Όρκος Σιωπής''.

- Τα τελευταία χρόνια κάνετε συνεχώς καθημερινές σειρές. Σας έχει κουράσει αυτό;
Όχι, είναι η δουλειά μου την αγαπάω όσο τίποτα και διαπιστώνω πως με κάθε επόμενη συνεργασία το πάθος μου διαρκώς μεγαλώνει.

Τι σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας;
- Σίγουρα να ξεκουράζομαι και να αποφορτίζομαι γιατί η δουλειά μας είναι μια σύνθετη δουλειά που καταναλώνει τεράστια ποσά ενέργειας και συγκέντρωσης. Πραγματικά για έναν ηθοποιό η ξεκούραση είναι η απόλυτη χαλάρωση.

Οι περισσότεροι φίλοι σας είναι εντός ή εκτός χώρου και γιατί;
Θα έλεγα ότι είναι μοιρασμένοι σε ίσες ποσότητες τόσο από το προσωπικό μου περιβάλλον που δεν έχει σχέση με τη δουλειά όσο και μέσα από τη δουλειά.

Έχετε αντιμετωπίσει ζήλια από συναδέλφους σας;
Όχι δεν το σκέφτηκα ποτέ. Όταν ξεκινάς αυτή τη δουλειά που είσαι  πιο ανασφαλής οι κεραίες σου είναι πιο ευαίσθητες σε τέτοιου είδους συναισθήματα αλλά επειδή από πολύ νωρίς κατάλαβα ότι αυτό είναι κάτι που το τροφοδοτείς  αν το εισπράττεις προτιμώ να μην δίνω καμιά σημασία. Οπότε τις περισσότερες φορές δεν το αντιλαμβανόμουν καν.

Είστε ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Έχετε εγκλωβιστεί ποτέ στην εικόνα σας;
Όχι δεν θα το έλεγα. Σίγουρα είναι πολύ κολακευτικό να εισπράττεις σχόλια για την εμφάνισή σου ή για την γοητεία σου αλλά πάντοτε από μικρό παιδί θαύμαζα τους ηθοποιούς που με γοήτευε ο τρόπος που παίζουν και το ταλέντο τους. Οπότε πάντοτε προσπαθούσα να επενδύσω στο ρόλο κάθε αυτό και στο πόσο πειστικός θα γίνω με την ερμηνεία μου.

Θα συμμετείχατε ποτέ σε ένα talent show όπως το Dancing with the stars;
Όχι, είμαι πάρα πολύ ντροπαλός.

Τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ''Όρκος Σιωπής'';
Οι ανατροπές είναι τόσο ραγδαίες και γρήγορες που και να σας πω κάτι θα έχω μείνει ήδη πίσω. Νομίζω ότι οι φίλοι που παρακολουθούν τη σειρά βλέπουν με αμείωτο ενδιαφέρον την ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους χαρακτήρες.

Μένετε κολλημένος στο παρελθόν όπως ο ''Άρης'' στη σειρά;
Και ναι και όχι, είναι λίγο αντιφατική προσωπικότητα. Σαφώς, κρατάω κομμάτια από το παρελθόν πολύ έντονα αλλά ίσως υπάρχει και ένας μηχανισμός μέσα μου που για να με κρατάει σε ισορροπία επικεντρώνομαι στο τώρα, στη στιγμή. Γενικά, σαν άνθρωπος ζω την στιγμή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποκόβομαι εύκολα από το παρελθόν. Πάντα κρατάω ομφάλιους λώρους απλά προσπαθώ να ζω την στιγμή και να μην αφήνω τις όποιες στιγμές του παρελθόντος να μου αφαιρούν κάτι από αυτό.

Στη σειρά η γυναίκα σας σας απατά με τον αδερφό σας. Θα συγχωρούσατε μια απιστία ως Παναγιώτης;
- Σαν άνθρωπος βάζω πάντοτε μπροστά την σκέψη και όχι το συναίσθημα όποτε θα το μελετούσα και θα το φιλτράριζα πολύ. Δεν νομίζω ότι  η πρώτη μου αντίδραση θα ήταν βίαιη ή οργισμένη. Οπότε με αυτή τη λογική σίγουρα θα εξέταζα όλες τις παραμέτρους και ακόμη αν έχω την αγάπη μέσα μου που να με κάνει να συγχωρέσω την σύντροφο μου. Αλλά από την άλλη μεριά, αυτές οι στιγμές είναι τόσο ακραίες που ποτέ ουσιαστικά δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα αντιδρούσες οπότε δεν μπορώ να σας πω με βεβαιότητα. Σίγουρα όμως είναι κάτι που μπορεί να σε πληγώσει πάρα πολύ αλλά εξαρτάται καθαρά από το πόσο αγαπάς και θέλεις τον άλλον.

- Η προσωπική σας ζωή απασχολεί συνεχώς τα μέσα. Σας ενοχλεί αυτό;
Δεν θέλω να πω ότι με ενοχλεί γιατί θα ήταν αχαριστία εκ μέρους μου. Θεωρώ δηλαδή ότι αυτό συμβαίνει επειδή έχεις μια επαγγελματική επιτυχία και είναι ένα σημάδι αναγνώρισης, με την έννοια ότι γενικότερα απασχολείς τα μέσα και ο κόσμος που σε αγαπάει θέλει να ακούει και να διαβάζει την οποιαδήποτε λεπτομέρεια γύρω από το πρόσωπο σου. Ακόμη όμως και αν γίνεται από αγάπη όλο αυτό μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου σχέση.

Αυτή την περίοδο είστε ερωτευμένος;
Δεν θα ήθελα να αποκαλύψω κάτι, το σίγουρο είναι ότι όταν συμβαίνει κάτι στη ζωή μας αυτό σύντομα φαίνεται και δεν κρύβεται εύκολα.

- Σε λίγο καιρό μπαίνει ο καινούργιος χρόνος. Τι θα θέλατε να αλλάξετε στη ζωή σας;
Δεν θα ήθελα να αλλάξω πολλά πράγματα για δύο λόγους, πρώτον γιατί απολαμβάνω πάρα πολύ τη στιγμή, ζω το τώρα και κάθε στιγμή είναι ένα καινούργιο τώρα. Από την άλλη πλευρά, αισθάνομαι τόσο τυχερός  που μπορώ να κάνω αυτό που αγαπάω πραγματικά, ο κόσμος με αγαπάει, με ακολουθεί και όλα τα άλλα φαίνονται λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία.

Ετοιμάζετε κάτι άλλο αυτή την περίοδο;
Δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά αλλά θα ήθελα πολύ να κάνω μια θεατρική παράσταση.


Ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη Μπουγιούρη γι' αυτή την συνέντευξη.

Μαρία Μέντη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !