Το άγνωστο παρασκήνιο του DWTS!

0
Ως γνωστόν το λαμπερό show του ΑΝΤ1 δεν σημειώνει φέτος τεράστια επιτυχία , ενώ το πρόσφατο
αρνητικό σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή θεωρήθηκε από πολλούς ότι είχε τελικό αποδέκτη στον πρώην σύζυγό της (και διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1), Γιάννη Λάτσιο, με το οποίον βρίσκονται σε σοβαρή δικαστική διαμάχη. Την ίδια στιγμή, ο καλός φίλος της Ελένης, Τζώνη Καλημέρης θεωρείται πλέον σχεδόν σίγουρο ότι θα υπογράψει με το κανάλι του Αμαρουσίου και θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον Γιάννη Λάτσιο.

Όσο για το DWTS 5, οι γκρίνιες δεν περισσεύουν! Παράδειγμα πρώτο: Η Χριστίνα Αλούπη είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι με τον Ιταλό χορευτή της, με τον οποίο είχε προβληματική σχέση από τις πρόβες και παραπονιόταν στην Παραγωγή ότι ήταν κακότροπος και πως το επίπεδο των χορογραφιών του ήταν κατώτερο σε σχέση με τα άλλα ζευγάρια. Η ίδια μάλιστα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να δείχνει χαμογελαστή δίπλα του, αφού στα παρασκήνια δεν ήθελε να τον βλέπει! Τελικά η αλλαγή στον παρτενέρ δεν χρειάστηκε να γίνει, αφού την Κυριακή- προς ανακούφισή της και απογοήτευσή του- αποχώρησαν.

-Το ίδιο φυσικά δεν συνέβη με τη Νίκη Κάρτσωνα, η οποία είχε αδιέξοδη σχέση με τον χορογράφο της. H παρουσιάστρια του Join Us έφτασε μάλιστα στο σημείο να απειλήσει με αποχώρηση αν δεν άλλαζε παρτενέρ. Τελικά η Νίκη νίκησε και την περασμένη Κυριακή, με νέο πια παρτενέρ, παρουσίασε την καλύτερή της χορογραφία και η ίδια πλέον πηγαίνει με χαρά στις πρόβες.

-Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έχει γίνει ο αγαπημένος του κοινού και τον ψηφίζουν με πάθος, ενώ πολλοί τηλεθεατές δίνουν συγχαρητήρια στο τηλεφωνικό κέντρο του ΑΝΤ1 που επιτέλους βλέπουν να διαγωνίζεται ένας άνθρωπος σαν αυτούς και όχι με τέλειες αναλογίες!

entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !