Τα μονοψήφια φέρνουν αλλαγές στο "Όλα Παίζουν"!

0
Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης έκανε στην αρχή της εβδομάδας η απογευματινή εκπομπή του Alpha προκαλώντας έντονο προβληματισμό στα ανώτερα στελέχη του σταθμού. Έτσι λοιπόν εκτός από την απογοητευτική πορεία της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου προστίθεται τώρα και η εκπομπή των Λιανού- Μαγγίρα- Καινούργιου- Καμηλά που δεν έχουν συγκινήσει το κοινό.

Φταίνε οι ίδιοι οι παρουσιαστές ή το concept της εκπομπής;  Η αλήθεια είναι πως τις πρώτες εβδομάδες η τετράδα φαινόταν να μην μπορούσε να συνεννοηθεί μεταξύ της αλλά- όπως μαθαίνω τώρα πια- τα "θέματα" που υπήρχαν ανάμεσά τους έχουν πλέον ξεπεραστεί. Εντύπωση πάντως προκάλεσε η απουσία Μπέττυς- Αλέκας- Γιώργου από την παρουσίαση ρούχων της Κατερίνας. Εκείνη πάντως το Σάββατο παρακολούθησε την παράσταση της Μπέττυς μαζί με τον αγαπημένο της.

Όλοι πάντως συμφωνούν ότι το concept δεν προκαλεί το ενδιαφέρον, όσο κι αν προσπαθούν οι παρουσιαστές, οι δυο εκ των οποίων κουράζονται πολύ εξαιτίας των παράλληλων δραστηριοτήτων τους: Η Μπέττυ εκτός από μητέρα δυο μικρών παιδιών αυτή την εποχή κάνει ταυτόχρονα θέατρο και κινηματογράφο, ενώ ο Γιώργος Λιανός ξυπνάει κάθε μέρα στις 5 το πρωί για να πάει στο ραδιόφωνο και πολλά βράδια τραγουδάει με τον Γιάννη Βαρδή! Όσο για την Κατερίνα, πέρα από τις έντονες διαφωνίες της με την υπεύθυνη της εκπομπής που πήραν παραπάνω δημοσιότητα από ότι ήθελαν και οι δύο (τώρα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα), αυτό που γνωρίζαμε ήταν ότι είχε συμφωνήσει από πέρσι με το κανάλι να παρουσιάζει μια δεύτερη εκπομπή μόδας, αλλά η αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη ίσως αλλάξει τις ισορροπίες, όπως είχε γίνει  πριν από έναν χρόνο στο Mega με τον Πέτρο Μπούτο.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει μία σειρά συναντήσεων της ηγεσίας του Alpha με τα στελέχη της εκπομπής προκειμένου να γίνει ένα πετυχημένο λίφτινγκ στη ροή και τη θεματολογία ώστε να εναρμονιστούν τα νούμερα με τη γενικότερη φετινή πρωταγωνιστική πορεία του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης.

entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !