Αφροδίτη Γραμμέλη: «Κάποτε είχα πει πως δεν θα κάνω τηλεόραση»

0
Η Αφροδίτη Γραμμέλη έχει ακούσει κατά καιρούς πολλά σχόλια. Ποιο ήταν το τελευταίο πράγμα που την στενοχώρησε;
«Το γεγονός πως, κατά καιρούς, μου χρεώνουν όλη την εκπομπή. Είμαι κομμάτι μιας ομάδας και είναι λάθος να συμβαίνει, επειδή με ξέρει η πιάτσα ως όνομα. Ανέλαβα το κομμάτι των συνεντεύξεων, αλλά δεν έχω καμία ανάμειξη με την παραγωγή και την αρχισυνταξία. Με στενοχώρησε που κάπου είχε γραφτεί «η εκπομπή της Αφροδίτης Γραμμέλη». Για όνομα του Θεού! Είναι άλλο να πεις «η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή» ή «της Σταματίνας Τσιμτσιλή». Δεν είμαι παρουσιάστρια, αλλά δημοσιογράφος που κάνει δύο δεκάλεπτες συνεντεύξεις σε μια εκπομπή με άλλα είκοσι θέματα» τόνισε στο People.
-Και αν χτυπούσε το τηλέφωνό σου και σου έλεγαν «σε είδαμε σε αυτό που κάνεις και θέλουμε να κάνεις το επόμενο βήμα», που είναι η παρουσίαση εκπομπής;
«Κάποτε είχα πει πως δεν θα κάνω τηλεόραση. Όταν το είχα πει, οι προτάσεις που μου είχαν γίνει τότε για να κάνω τηλεόραση δεν με αφορούσαν. Έτσι θα σου πω «ποτέ μη λες ποτέ». Αυτή τη στιγμή που με ρωτάς, δεν υπάρχει κάτι που να μου έχει προταθεί και να πω «ναι, θα το κάνω». Αυτό που κάνω στο Joy είναι αμιγώς δημοσιογραφικό και μου αρέσει πολύ. Κάνω συνεντεύξεις και είμαι δημοσιογράφος.»
-Αν σου γίνει πρόταση για ένα talk show;
«Δεν το έχω σκεφτεί. Δεν αποκλείω και δεν είμαι απόλυτη σε τίποτα πια. Μου το έμαθε η ζωή και μου το έμαθε με τα λόγια μου.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !