Ελένη Τσολάκη: «Έχω σκεφτεί την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη»

0

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, την πατρίδα της, αλλά και το αν είναι μέσα στους στόχους της να γίνει η κεντρική παρουσιάστρια μιας εκπομπής μίλησε η Ελένη Τσολάκη, καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή.

Το να γίνει κεντρική παρουσιάστρια «δεν είναι αυτοσκοπός μου», είπε η παρουσιάτρια στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» και πρόσθεσε: «Προφανώς, όμως, όταν κάνεις μια δουλειά θέλεις το καλύτερο. Σε κάθε δουλειά θέλεις να πας πιο ψηλά αλλά αυτοσκοπός δεν είναι. Υποθετικά δεν μπορώ να απαντήσω πως θα απαντήσω αν μου γινει πρόταση γιατί τα πράγματα τα αντιμετωπίζεις όταν έρχονται μπροστά σου. Έχω δουλέψει πολύ γι'αυτό που μου συμβαίνει τώρα, δούλευα 7 χρόνια προηγουμένως».

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει σκεφτεί να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, η Ελένη Τσολάκη απάντησε: «Δεν με τρομάζει η ιδέα να γυρίσω και να κάνω οικογένεια στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά εδώ, το 'χω σκεφτεί να γυρίσω, δεν με πειράζει. Ξέρω ότι όπως και να 'ρθουν τα πράγματα, θα βρω κάτι άλλο να κάνω και θα είμαι καλή. Δε χρειάζεται αναγκαστικά να 'ναι τηλεόραση, δεν με πειράζει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !