Η Τατιάνα παγιδεύει τον Παύλο

Λευτέρης Προβιάς
1
Πλημμυρίζουν από έρωτα οι εξελίξεις στους ''Συμμαθητές'' αφού η Τατιάνα ζει την "πρώτη της φορά" σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου ο Παύλος έχει ζητήσει να διακοσμήσουν ρομαντικά, ειδικά για την περίσταση, σύμφωνα με το Tvzapping. Η Τατιάνα του λέει πως αν θέλει να το επαναλάβουν, πρέπει πρώτα να χωρίσει με την Μαριλένα.

Ο Παύλος αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Μαριλένα ότι την απάτησε και αυτή του ζητάει να φύγει από το σπίτι. Ο Αντρέας πηγαίνει από της Κρίστη και την σώζει από τον Θανάση. Η Τατιάνα περιμένει πως ο Παύλος θα έρθει να μείνει μαζί της και γίνεται έξαλλη όταν καταλαβαίνει ότι θέλει να γυρίσει στη Μαριλένα. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Τατιανα εκδικειτε με τον τροπο της για αυτα που ειχε περασει τοτε που ητανε χοντρη στο σχολειο και απο την αλλη ψαχνει να την ξεσκεπασει ο Γρηγορης και κανει οτι μπορει για να βρει την ταυτοτητα της και εβαλε την Βαλια να ψαχνει οσο για τα υπολοιπα μελη γινετε το ελλα να δεις μια το DNA μια οι ζηλιες τις Κριστι και μια του Παυλου οι απιστιες να και τα υπολοιπα.
    Ολο και καλυτερη γινεται η σειρα για να δουμε που θα το παει...
    Εχει παρα πολυ πλακα εκεινος ο Χαικαλης και η μαμα του Ανδρεα αλλα νομιζουν αλλα καταλαβαινουν στην Περιπτωση του Ανδρεα οπως και της Αδελφη του και ο πεθερος του Παυλου που θεωρει ανικανο τον γαμπρο του που αντι να του πει κατι καλο ολο τον χτυπαει και πενευει την Τατιανα στη δουλεια.
    ειναι ολα τα λεφτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !