Έρχονται κι άλλες αλλαγές στην εκπομπή της Σπυροπούλου

Γιώργος Τζοβάρας
1
Σχεδιάζουν μεγάλες αλλαγές. Ακόμα και στα πρόσωπα. Έτσι ανέφεραν στελέχη του Alpha σε συνεργάτες τους για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Κάποιοι δεν κάνουν, άλλοι έχουν μετανιώσει για την επιλογή τους. Ένας απο αυτούς και ο Παύλος Σταματόπουλος που μαθαίνω πως δεν αντέχει τις «διαταγές» της. Με το νέο έτος όμως πρόκειται να κάνουν πολλές αλλαγές ενώ θα ρίξουν πολύ περισσότερο το βάρος στους καλεσμένους. Θέλουν ότι πιο δυνατό και ότι κάνει νούμερα. Γι αυτό «ξεσκονίζουν» παλαιότερες εκπομπές του καναλιού για να δουν ποιός πουλάει πιο πολύ.

 Απο την μεριά της η Κωνσταντίνα δείχνει να το παίρνει λίγο περισσότερο πάνω της. Διαβάζει πολύ περισσότερο, προετοιμάζεται καλύτερα και όπως μου σφύριξαν αναμένεται να δούμε και σημαντικές αλλαγές στο προφίλ της.

Ωραία είναι αυτά. Ας εντοπίσουν ωστόσο πρώτα το πρόβλημα της παρέας… η οποία δεν υπάρχει καν ούτε πίσω ούτε μπροστά απο τις κάμερες και μετά  να δουν την επόμενη μέρα. Ότι δεν λύνεται κόβεται… το νού σας!

nassos blog

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ? ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΑΓΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΛΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΚΟΠΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ Σ/Κ ΡΙΜΑΧΤΗΚΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΑΒΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !