Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Βάνα Μπάρμπα θα υποδυθεί την Μαλένα - Στην σκηνή με τα εσώρουχα!


Αυτό τον χειμώνα η Βάνα Μπάρμπα θέλει να αναστατώσει... τους άντρες, μέσα από το ρόλο που θα υποδηθεί σε γνωστό θέατρο της Αθήνας. Η Βάνα θα υποδυθεί την Μαλένα του Βιτσεντσόνι, την μελαχρινή καυτή Ιταλίδα που ενσάρκωσε στον κινηματογράφο το 2000 η Μόνικα Μπελούτσι.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Χ. Βόρκας έκανε την πρόταση στην Βάνα κι εκείνη δέχθηκε αμέσως παρά το γεγονός ότι σε αρκετά σημεία της παράστασης θα είναι πάνω στη σκηνή μόνο με τα εσώρουχά της, σύμφωνα με την Real.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οι αισθησιακές σκηνές του έργου, είναι το τελευταίο που απασχολεί την Βάνα, αφού η παράσταση είναι πάρα πολύ απαιτητική. Οι πρόβες προχωρούν με γοργό ρυθμό και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια