"Κάν'το όπως ο Άκης": ολοένα και ανεβαίνουν τα νούμερα τηλεθέασης!

Λευτέρης Προβιάς
1
Τη μαγική συνταγή φαίνεται πως βρήκε ο Άκης Πετρετζίκης και χαρίζει απλόχερα πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Ο νεαρός chef φαίνεται πως έχει κερδίσει τον κόσμο από την πρώτη στιγμή πράγμα που επιβεβαιώνει και η πορεία της νέας εκπομπής του, "Κάν'το όπως ο Άκης" που προβάλλεται καθημερινά στις 16:50 στο Mega!

Τόσο σε σύνολο όσο και σε νεανικό κοινό, η εκπομπή σημειώνει συνεχή άνοδο! Την πρώτη εβδομάδα προβολής, συγκεκριμένα, έκλεισε με Μ.Ο. 15,9 στο σύνολο και 20,9 στο νεανικό ενώ τη δεύτερη εβδομάδα έγιναν 16,1% και 22,7 αντίστοιχα! Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα που διανύουμε, που είναι η τρίτη εβδομάδα προβολής της εκπομπής, τα νούμερα κυμαίνονται γύρω στο 19% στο σύνολο και στο 25 νεανικό. Ακόμα πιο ψηλά είναι τα νούμερα τηλεθέασης στις γυναίκες 25-44, στο κοινό δηλαδή στο οποίο αναφέρεται η εκπομπή, φτάνοντας και της τρεις εβδομάδες στο 27%!

Σε μια δύσκολη χρονιά για το megaλο κανάλι, το στοίχημα που έβαλε ο Άκης Πετρετζίκης αναλαμβάνοντας μια καθημερινή εκπομπή σε ζώνη με μεγάλο ανταγωνισμό φαίνεται πως αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !