Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλάει για τους Συμμαθητές αλλά και το Κάτω Παρτάλι!

0
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στον «Ελεύθερο Τύπο» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές» αλλά και  τη συμμετοχή της στο «Κάτω Παρτάλι» του Mega

«Είμαι πολύ χαρούμενη και όλη αυτή τη μεγάλη χαρά την οφείλω στον Βασίλη Θωμόπουλο, ο οποίος με πίστεψε. Ο ρόλος αυτός είναι πιο κοντά σ' εμένα από οτιδήποτε άλλο έχω κάνει. Συνήθως κάνω πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το χαρακτήρα μου. Υποδύομαι, κυρίως, γυναίκες οι οποίες δεν είναι καθόλου... εγώ. Στους Συμμαθητές δεν χρειάζεται να υποδυθώ κάτι το οποίο δεν είμαι. Ο ρόλος μου είναι πολύ κοντά στο χαρακτήρα μου. Αυτό φαντάζομαι ότι είδαν και ο Βασίλης και το κανάλι και μου τον έδωσαν...», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι οι «Συμμαθητές» θα είναι μία από τις επιτυχίες της σεζόν, η ίδια εξήγησε «Όταν παίρνω στα χέρια μου ένα σενάριο, αν είναι κακογραμμένο ή καλογραμμένο, αυτό φαίνεται απ' την πρώτη στιγμή. Είναι όπως στο μπάσκετ: αν έχεις τους καλύτερους παίκτες και ο προπονητής δεν είναι καλός, η ομάδα δεν θα πάει πουθενά. Για μένα τρία είναι τα βασικά συστατικά για τα οποία το σίριαλ θα πετύχει: το πρώτο είναι το σενάριο, το οποίο είναι εξαιρετικό και καλογραμμένο, το δεύτερο είναι οι ηθοποιοί, οι οποίοι είναι ένας κι ένας, και το τρίτο είναι το εκπληκτικό πλατό. Η εικόνα είναι πολύ προσεγμένη και πολύ καλή».

Αναφορικά με το αν θα συνεχίσει να υποδύεται τη Ζωή στο «Κάτω Παρτάλι», δήλωσε «Περιμένω να μάθω. Δεν ξέρω ακόμη. Ελπίζω να συνεχιστεί. Είμαι μεγάλη φαν της σειράς και έχω τεράστια αδυναμία στο σεναριογράφο αλλά και στο σκηνοθέτη, που με έχουν πιστέψει από την πρώτη στιγμή».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !