Οι μπηχτές της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον πανηγυρισμό του Alpha!

1
Η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο ¨Βήμα fm 995¨ σχολίασε το δελτίο  τύπου που έστειλε ο Alpha στους τηλεοπτικούς συντάκτες,με αφορμή την πρωτιά του καναλιού τον Οκτώβριο.

Χαρακτηριστικά είπε πως για εκείνη είναι λάθος να ανοίγει σαμπάνια,αφού τον συγκεκριμένο μήνα τα πρόγραμμα των Mega και Ant1 δεν ξεκίνησαν από την αρχή.Έτσι ο Alpha έπαιξε μόνος του για αρκετό καιρό,ενώ επίσης τόνισε ότι ακόμα και ο Ant1 δεν έχει κατεβάσει στη μάχη όλα τα όπλα του,όπως το ¨Ράδιο Αρβύλα¨ και το ¨The Voice¨.Έτσι συμβούλεψε τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό να περιμένει,διότι μπορεί το Νοέμβριο να αλλάξει η κατάσταση.

Υ.Γ Να τονίσω εγώ ότι ούτε το Mega έχει ρίξει τα δυνατά του χαρτιά,όπως τα ¨Κλεμμένα Όνειρα¨,την ¨Εθνική Ελλάδος¨ και το ¨Κάτω Παρτάλι.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μόνο που αυτά τα χαρτιά που "δεν έχει ρίξει" το MEGA προλογίζονται για Γενάρη, σε αντίθεση με τον ΑΝΤ1 που μέσα σε ένα μήνα και οι Αρβύλες θα έχουν ξεκίνησει, και το Voice θα προβάλλει τις blind auditions... Ωστόσο κακώς πανηγυρίζει ο ALPHA γιατί μέχρι στιγμής και στα δύο κοινά στους μέσους όρους ημέρας προηγείται από τις 2/11 ο ΑΝΤ1 και μόνο από τις Πέμπτες και τα Σάββατα θα ελπίζει ο σταθμός της Παλλήνης να ξαναπάρει πίσω τα κεκτημένα του (την πρωτιά δηλαδή) για όλη την εβδομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !