Ότι συνέβη στο 2ο live του DANCING WITH THE STARS 5

0
Το 2ο live του DANCING WITH THE STARS 5 είναι γεγονός… Χορός, χαμόγελα, τραγούδια, αποκαλυπτικές εμφανίσεις, λαμπερές παρουσίες, φαντασία, συγκίνηση αλλά και χαρά κατέκλυσαν το studio και πάλι! Για ακόμη μία Κυριακή, η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, έδωσε το σύνθημα της έναρξης, οι κριτές πήραν θέση και οι 14 stars πλημμύρισαν τη σκηνή.

Την βραδιά άνοιξε η Ελισάβετ Σπανού με τον καβαλιέρο της Ηλία Λαδά και μαζί ξεσήκωσαν το κοινό με τo εκρηκτικό τους Cha Cha Cha!
Ακολούθησαν 13 ζευγάρια και 7 διαφορετικοί χοροί! Το ίδιο όμως ποικιλόμορφη ήταν και η βαθμολογία, αφού κυμάνθηκε από το 4 μέχρι και το 7. Καθόλου άσχημα για το  2ο  μόλις Live…

Πιο αναλυτικά…
Η Μαρία με τον Παύλο χόρεψαν το «Τι τρελά μου ζητάς» και μας τρέλαναν όλους! Ανταμείφθηκαν με 24 βαθμούς. Η Νικολέττα και ο Θοδωρής «μεταφέρθηκαν» με τον τρόπο τους στην Αργεντινή για να μάθουν Tango! Και πολύ καλά έκαναν, αφού η επιτροπή τους έδωσε 33 βαθμούς! Η Νίκη και ο Διονύσης χόρεψαν ένα πολύ ωραίο βιεννέζικο βαλς και έλαβαν 29 βαθμούς από την κριτική επιτροπή, ενώ η Μορφούλα, που δυσκολευόταν στις πρόβες με το Cha Cha Cha, τα κατάφερε με σκληρή προπόνηση μαζί με τον Ρίχαρντ. Συγκέντρωσαν 34 βαθμούς! Η Ειρήνη ζαλιζόταν στις πρόβες με τον Κωνσταντίνο… Για αυτό αποφάσισε να μας «ζαλίσει» και εμάς με την Bachata της! Η επιτροπή τους αντάμειψε με 31 βαθμούς. H Θάλεια από την άλλη, αγάπησε το Paso doble και ήθελε να το χορέψει καλά!  Μαζί με τον Βλαντιμίρ, συγκέντρωσαν 29 βαθμούς. Η Ελισάβετ και ο Ηλίας μας παρέσυραν με το Cha Cha Cha τους και κέρδισαν 25 βαθμούς, ενώ μετά το γρήγορο Jive της πρεμιέρας, ήρθε και το ρομαντικό Foxtrot στο 2o Live για τον Θανάση και την Εύη. Οι κριτές τους έδωσαν 21 βαθμούς.
Μπορεί όμως ένα αργεντίνικο tango να κρύβει τόσο… πάθος; Ναι, αν πρόκειται για αυτό που μας χάρισαν ο Θεοχάρης και η Αναστασία! Οι κριτές τους έδωσαν 27 βαθμούς. Ο Θάνος και η Κλώντια Άννα μας απέδειξαν ότι με εκπαίδευση ΟΥΚ, όλα γίνονται…! Όπως το να κερδίσουν 27 βαθμούς χορεύοντας Jive. Με φιάλη οξυγόνου από την άλλη ήθελε να έρθει στο live ο Χρήστος αλλά τελικά δεν του χρειάστηκε… Χόρεψε μαζί με την Μαρία ένα πολύ γρήγορο Jive και κέρδισε 26 βαθμούς. Ο Τριαντάφυλλος πάλι και η Φωτεινή χόρεψαν ένα πολύ δυναμικό Paso doble, αλλά ήταν οι πρώτοι που αποχώρησαν από το φετινό Dancing with the Stars. Ο Φάνης και η Τζένη σαγήνευσαν το κοινό με την ερωτική τους Bachata και κέρδισαν 23 βαθμούς, ενώ η Χριστίνα με τον Gaetano έκλεισαν τη βραδιά, φέρνοντας στη σκηνή του Dancing with the Stars νεοϋορκέζικο αέρα! Το Foxtrot τους με άρωμα… Broadway, τους χάρισε 26 βαθμούς.

Και στα παρασκήνια όμως, το κλίμα δεν διέφερε καθόλου…. Η Θάλεια χόρεψε έναν κεφαλλονίτικο χορό, ο Φάνης και ο Τριαντάφυλλος έκαναν έναν δικό τους ιδιότυπο διαγωνισμό, η Μορφούλα προσπαθούσε μάταια να μάθει στον Χρήστο πώς να κάνει ρόδα(!), η Ειρήνη επισκέφθηκε το φυσικοθεραπευτή, η Χριστίνα μάθαινε  γλωσσοδέτες στον Gaetano και ο Θανάσης, για ακόμα μία φορά, ακολούθησε τη συνταγή… «Dress to impress»!

Την ίδια στιγμή, το twitter των διαγωνιζομένων πήρε φωτιά! Όλοι ζητούσαν από τους followers τους, μικρούς και μεγάλους, να τους στηρίξουν για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το επόμενο Live.

Τελικά το πρώτο ζευγάρι που έφυγε από τον διαγωνισμό είναι ο Τριαντάφυλλος και η Φωτεινή, ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν και η Νίκη με τον Διονύση.

Ραντεβού στον ΑΝΤ1 την ερχομένη Κυριακή στις 21:15 για το 3ο live και την 2η αποχώρηση… αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Κι ας μην ξεχνάμε… Το δημοφιλές show του ΑΝΤ1, όπως κάθε φορά, στηρίζει και φέτος τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «MAKE A WISH», Ελλάδος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !