Φώτης & Μαρία: Ξεχωρίζουν σε μια δύσκολη χρονιά για το Star!

Λευτέρης Προβιάς
0
Μπορεί να βρίσκονται αρκετά χρόνια στο ίδιο κανάλι και με την ίδια εκπομπή, φέτος όμως φαίνεται πως είναι η χρονιά τους. Ο λόγος, φυσικά, για το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου που παρουσιάζουν κάθε μεσημέρι την εκπομπή "ΦΜ Live"!
Μπορεί το concept να μην ανανεώθηκε, σε αντίθεση με το πλατό και την ομάδα της εκπομπής, ωστόσο, δε δείχνει να έχει κουράσει τους τηλεθεατές. Παίρνοντας αρκετά χαμηλή πάσα από την εκπομπή "Μία" της Τατιάνας Στεφανίδου, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο καταφέρνει μέσα σε δύο ώρες να ανεβάζει κατά πολύ τα νούμερά του και να αναδεικνύεται νικητής της ζώνης. 
Πριν ακόμα κάνει πρεμιέρα απέναντί τους η εκπομπή "Όλα Παίζουν" στον Alpha, το "ΦΜ  Live" έδειξε τις "άγριες" διαθέσεις που έχει φέτος σημειώνοντας ποσοστά γύρω στο 20%, πολύ παραπάνω από κάθε προηγούμενη χρονιά προβολής της. Μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της απέναντι εκπομπής ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της ζώνη χάνοντας μόνο 3 περίπου μονάδες από πριν, αποδεικνύοντας πως ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.
Είναι, ομολογουμένως, μια δύσκολη χρονιά για το κανάλι της Κηφισίας με τις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου, της Πόπης Τσαπανίδου αλλά και τη νέα σειρά (η οποία αλλάζει από αυτή την εβδομάδα ώρα) "Όρκος Σιωπής" να μην αποδίδουν όσο περίμεναν οι ιθύνοντες του Star. Έρχονται, όμως, ο Φώτης και η Μαρία να τους βγάλουν ασπροπρόσωπους για την επένδυση χρόνων που έκαναν σε αυτούς!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !