H Tσιμτσιλή δεν αστειεύεται. Κοντράρει χαλαρά Σκορδά - Λιάγκα.

2
Το Happy Day σκίζει και αυτό είναι γνωστό. Τα νεανικά του κοινά είναι εξαιρετικά. Μπορεί ο Παπαδάκης να είναι ανίκητος στο σύνολο, αλλά η Τσιμτσιλή με την παρέα της τα καταφέρνουν περίφημα στα δυναμικά κοινά. Μάλιστα, το Happy Day επικρατεί και του πρωινού του Ant1 στο μισάωρο κοινής προβολής τους στέλνοντας μήνυμα σε όλους ότι στο 15-44 είναι πρώτο αδιαμφισβήτητα. Η εκπομπή του Λιάγκα και της Σκορδά χθες κρατήθηκε για το πρώτο μισάωρο στο 20% έχοντας απέναντι την Τσιμτσιλή να συγκεντρώνει το 25,6% στις ηλικίες 15-44.
Την Δευτέρα κάνει πρεμιέρα και ο Σεφερλής. Η πίτα θα μοιραστεί και άλλο, αλλά ο Alpha βρήκε στο πρόσωπο της Σταματίνας, μια δυναμική που δεν θα μπορούσε να φανταστεί με τίποτα.
Το έχουμε γράψει ξανά και ξανά. 
Η Σταματίνα είναι ό,τι καλύτερο και πληρέστερο υπάρχει σε παρουσιάστρια της γενιάς της. Η παρέα της επίσης έχει πολύ δυνατή χημεία, ενώ και η Τσολάκη έχει λάμψη και δυναμική μεγάλη.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ .ΔΕΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ .ΑΠΟΤΙΝΑΞΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΑΛΤΕΡ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.ΔΕΝ ΘΙΓΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ .ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΗ .ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑ ΨΕΜΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΝ Η ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Σταματίνα κακά τα ψέματα για όλους λέει ένα καλό λόγο, γι' αυτό και είναι αρκετά συμπαθής... Εμένα προσωπικά με ξενερώνει αυτό, γιατί είναι σαν να κάνεις δημόσιες σχέσεις και όχι να λες την άποψή σου... Ο Λιάγκας λέει την άποψή του χωρίς να κάνει δημόσιες σχέσεις, με αποτέλεσμα πολλές φορές να δημιουργούνται κόντρες... Για μένα η στάση του Λιάγκα είναι πιο ειλικρινής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !