Εκτός Dancing η Καραβάτου?

0
Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα οριστικοποιηθεί η λίστα των διασήμων που θα
χορέψουν στον 5ο κύκλο του Dancing With The Stars, ενώ στα παρασκήνια θα βρίσκεται ή ο Κώστας Μαρτάκης ή η Κατερίνα Στικούδη (ο πρώτος φαίνεται πως έχει περισσότερες πιθανότητες).

Αλλαγές στιλιστικές θα δούμε στην παρουσιάστρια, Δούκισσα Νομικού, ενώ οι κυρίες που έχουν ήδη συμφωνήσει να διαγωνιστούν είναι οι: Χρίστινα Αλούπη, Θάλεια Προκοπίου, Ελισάβετ Σπανού, Μορφούλα Ντόνα (πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής), Μαρία Ηλιάκη, Νικολέττα Καρρά, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νίκη Κάρτσωνα. Εκτός φαίνεται να μένει, τελικά, η Κατερίνα Καραβάτου λόγω πένθους.

Στους άντρες τώρα τα πράγματα είναι λίγο πιο ρευστά καθώς ο Θεοχάρης Ιωαννίδης που ήθελε πολύ να λάβει μέρος, έχει καθημερινά γυρίσματα στην Κύπρο για το πετυχημένο Μπρούσκο και οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρεθεί μία λύση για να τα προλάβει όλα.

Αυτοί που έχουν πάντως «κλειδώσει» είναι οι: Θάνος Πετρέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Χρήστος Σπανός, Τριαντάφυλλος, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Μιθριδάτης που είχε κλέψει την παράσταση με το χιούμορ του στο Dancing On Ice.

Μαθαίνουμε, μάλιστα, ότι κάποιοι υποψήφιοι έχουν ήδη ξεκινήσει εντατικές πρόβες από μόνοι τους ώστε να είναι έτοιμοι για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 26ης Οκτωβρίου.

entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !