Κάθε χρόνο τα ίδια....

0
Για πέμπτη χρονιά έκανε την Κυριακή τον βράδυ πρεμιέρα το Dancing with the Stars, κι όπως ήταν αναμενώμενο την επομένη ακολούθησαν μια σειρά σχόλιων σε εκπομπές και site για το πως μας φάνηκε και φέτος το χορευτικό σόου.
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονία λοιπόν υπήρχαν πάλι αυτοί οι "κάποιοι" που κατηγορήσαν το σόου και τους συμμετέχοντες για το πόσο Star είναι και πάντα ακολουθεί μια βαρετή και πλέον αναμενόμενη κουβέντα για το αν πρέπει να γίνει το σόου αυτό αφού δεν υπάρχουν πραγματικοί star να συμμετέχουν σε αυτό.
Είναι σχεδόν ανόητο να περιμένεις να δείς 14 αστέρες τύπου hollywood σε ένα ελληνικό talent show που μάλιστα μπαίνει στον πέμπτο κύκλο του. Δεν έχουμε καμιά απαίτηση λοιπόν να δούμε σταρ τύπου Βίσση , Ρουβά , Βανδή γιατί είναι προφανές οτι δεν θα συμμετείχαν όλοι αυτοί μαζί σε ένα σόου. 
Οι άνρθωποι που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους προγράμματα , είναι άνρθωποι που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο απασχόλησαν και απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι τελείως ψέμματα τα σχόλια τύπου "ποιός είναι αυτος;" , "τι έχει κάνει αυτός για να θεωρείται star και να χορευεί;" ,  ανρθώπων που ξέρουν την τηλεόραση και ασχολούνται με αυτή γιατί όλοι μα όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τους συμμετέχοντες.
Άλλοστε και στο ίδιο πρότζεκτ σε όλες τις χώρες του εξωτερικού δεν συμμετέχουν διασημότητες τύπου Brad Pitt και Jennifer Lopez. Και εκεί ο τρόπος που επιλέγονται οι συμμετέχοντες είναι ο ίδιος με αυτόν που γίνεται και εδω. Αν γυρίσετε και δείτε το αμερικάνικο dancing with the stars είναι ζήτημα να ξέρετε δυο τρεις , κι αυτούς αν τύχει να παρακολουθείτε αμερικάνικες σειρές.
Μόνο ένα παράδειγμα έχω που τα λέει όλα, στο Ιταλικό dancing συμμετείχε η δική μας Ρία Αντωνίου, χωρίς να ξέρει καν Ιταλικά απλά και μόνο επειδή ήταν όμορφη και έκανε την γλάστρα σε ένα ιταλικό σόου.
Ας απενοχοποιήσουμε λοιπόν την έννοια του σταρ και ας δούμε χαλαρά τις Κυριακές ένα σόου που έχει ώς μόνο στόχο να μας κάνει να περάσουμε καλά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !