Επειγόντως τη μαμή: Ο Β' κύκλος κάνει πρεμιέρα απόψε στη ΝΕΡΙΤ

Γιώργος Τζοβάρας
0
Ο μεταπολεμικός κόσμος μέσα από τα μάτια μιας νοσοκόμας μαιευτηρίου στις φτωχογειτονιές του Λονδίνου, ξετυλίγεται σε μια συγκινητική και τρυφερή σειρά, βασισμένη στο ομότιτλο διήγημα της Τζένιφερ Γουόρθ.

Στη σειρά, πρωταγωνιστεί  η Jessica Raine, ενώ η Vanessa Redgrave είναι στο ρόλο της αφηγήτριας.
Παίζουν επίσης οι:  Jenny Agutter, Pam Ferris, Miranda Hart, Judy Parfitt, Helen George, Bryony Hannah, Laura Main, Cliff Parisi
Η σειρά στην Αγγλία έχει κάνει ρεκόρ τηλεθέασης, όπου έχει περάσει τα 10,4 εκατ. τηλεθεατές. 

Οι κριτικές που έλαβε στην Αγγλία είναι επίσης πολύ θετικές. Η Caitlin Moran στους Times χαρακτήρισε τη σειρά «ένα σιδερένιο χέρι μέσα σε ένα βελούδινο γάντι» περιγράφοντας έτσι τον κομψό και «βελούδινο» τρόπο με τον οποίο αναδεικνύει τόσο σκληρές καταστάσεις. Οι κριτικοί στάθηκαν πολύ θετικά στην προσοχή που δίνει η σειρά στα κοινωνικά ζητήματα που αφορούν τις μητέρες της εργατικής τάξης στην Αγγλία, πριν από 60 χρόνια. 

Η σειρά μεταδόθηκε και στις ΗΠΑ με πολύ καλά νούμερα και επίσης εξαιρετικές κριτικές. Χαρακτηριστικά στο δίκτυο PBS ο πρώτος κύκλος της σειράς που μεταδόθηκε το 2012 σημείωσε τηλεθέαση 50%  ψηλότερα από το μέσο όρο του καναλιού για τη ζώνη primetime.
Ακόμα έχει παιχτεί  στην Ισπανία, στην Σουηδία, την Ισλανδία, την Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Αυστραλία. 
 Πρεμιέρα σήμερα στις 21:15 στη ΝΕΡΙΤ

 Επεισόδιο 1ο: Η Τζένη αναλαμβάνει μια νέα ασθενή, τη Μόλυ Μπρίνιαλ, της οποίας ο σύζυγος είναι βάναυσος και η Τζένη θα πρέπει να χειριστεί την υπόθεση πολύ προσεχτικά. Η Τρίξι και η αδελφή Εβαντζελίνα καλούνται σε ένα φορτηγό καράβι, που είναι ελλιμενισμένο στο Λονδίνο, όπου ανακαλύπτουν ότι η κόρη του καπετάνιου είναι ετοιμόγεννη και το μωρό έρχεται καθώς ο πατέρας της  επέτρεπε σε διάφορα μέλη του πληρώματος να κάνουν σεξ μαζί της ώστε να «διασκεδάζουν» τις μεγάλες περιόδους μακριά από τη στεριά.  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !