Το καρφί του Πουνέντη για την Ηλιάκη και τι είπε εκείνη για τα χαμηλά ποσοστά!

0
Έχει «ακούσει» διάφορα τον τελευταίο καιρό η Μαρία Ηλιάκη. Από την ανακρίβεια που ήθελε την εκπομπή της να κόβεται λόγω χαμηλής τηλεθέασης, μέχρι την κακοήθεια ότι περιμένει την έναρξη του “Dancing with the Stars” για να «σηκώσει» τη θεματολογία του «Αυτά είναι» (ΣΚΑΪ) με παρασκήνιο από το show του ΑΝΤ1, στο οποίο συμμετέχει και η ίδια.

Όμως, η παρουσιάστρια, ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε μπει στη διαδικασία να απαντήσει σε όλα αυτά τα σχόλια.

Μέχρι που η Ηλιάκη αποφάσισε να βγει ζωντανά στην εκπομπή της πολύ καλής της γνώριμης, Κατερίνας Καραβάτου και να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό που ζει φέτος το φθινόπωρο και με την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης.

«Είναι μία δημιουργική χρονιά αυτή, γιατί ξεκινάμε σε ένα κανάλι που μέχρι τώρα ήταν πιο ενημερωτικό. Και ίσως και αυτή να ήταν η δυσκολία που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Όσο περνούν οι μέρες, η εκπομπή δένει όλο και περισσότερο. Οι εκπομπές δεν πάνε πάντα από την αρχή καλά. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Και το “Κους κους” δεν πήγε καλά την πρώτη χρονιά και χρειάζεται χρόνος», είπε η Ηλιάκη, ενώ όταν η κουβέντα ήρθε η στις πικρόχολες κριτικές που μαζεύει από την έναρξη της σεζόν η Ηλιάκη απάντησε: «Έχω συνηθίσει. Εγώ τα διαβάζω όλα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί γίνομαι καλύτερη. Τώρα το πώς το διαχειρίζομαι, εγώ; Άστο, το ξέρω εγώ. Αντέχω!».

Όσο για το ποια ήταν η «βοήθεια» που χρησιμοποίησε σήμερα η Ηλιάκη από το χθεσινό “Dancing”; Κάποια γενικά πλάνα, κάποιες ατάκες και γκριμάτσες και αυτό ήταν όλο.

Το πικρό το σχόλιο, βέβαια, το έκανε ο Μάκης Πουνέντης, ο οποίος σχολίασε ότι αυτό «δεν είναι dancing with the stars, γιατί δεν έχει stars, έχει ανθυπο-stars»…

Ο ίδιος το τράβηξε κι άλλο – και φυσικά με μία ατάκα, η οποία αγγίζει και τη συνεργάτιδα του με μία ατάκα όλο νόημα: «Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει πιο φανταχτερά, πιο λαμπερά πρόσωπα και ονόματα!».

Βέβαια, υπήρξε και… καλύτερη ατάκα του Πουνέντη προς την Ηλιάκη και αναφορικά με τη χθεσινή πρεμιέρα και τη σχέση της με τα μέλη της κριτικής επιτροπής: «Σταμάτα να γλείφεις τους κριτές», της είπε και ενώ η παρουσιάστρια δεν έλεγε να κάνει κάποιο πιο ζουμερό σχόλιο για τις εντυπώσεις που της άφησαν (και παρά τις τσουχτερές παρατηρήσεις τους).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !