Χριστίνα Λαμπίρη: «Υπήρχαν μέρες που τα έσπαγα όλα γιατί δεν κάναμε νούμερα»

Λευτέρης Προβιάς
0
Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν η χθεσινή καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου. Η ίδια μίλησε για την καινούργια της εκπομπή στο κανάλι Ε, αναφέρθηκε στην πολυετή συνεργασία της με το Star και στο σύντομο πέρασμά της από τον ΣΚΑΙ.
«Με την καλεσμένη μας κάποτε ξεμαλλιαζόμουν στην κυριολεξία για έναν καλεσμένο, ένα θέμα, μια αποκλειστικότητα, τι να σας πω τώρα, ο κακός ο χαμός. Μετά σταματήσαμε να είμαστε απέναντι και είπαμε.. περασμένα ξεχασμένα. Σήμερα, υποδέχομαι στο παλιό της σπίτι, στο Star, την Χριστίνα Λαμπίρη», με τα λόγια αυτά την καλωσόρισε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της.
«Έχω λαρυγγίτιδα, μου είπε ο γιατρός αφωνία μέχρι τη Δευτέρα. Είπα δεν υπάρχει περίπτωση να κρεμάσω εγώ κάποιον και έτσι ήρθα, κι ας τη χάσω τη φωνή μου», δήλωσε αμέσως μετά η Χριστίνα Λαμπίρη.
Κατόπιν αναφέρθηκε στο Ε και στην συνύπαρξή της με την πρώην ανταγωνίστριά της Κατερίνα Καραβάτου με την οποία τα γραφεία τους βρίσκονται ακριβώς δίπλα. «Όλα εδώ πέρα γυρίζουνε. Κάναμε αυτό το τυπικό της απόλυτης χαράς. Είχα ακούσει για εκείνη τα καλύτερα και πραγματικά είναι αυτό ακριβώς, ένα σπάνιο και εξαιρετικό πλάσμα, όπως και ο σύζυγός της, ένα εκπληκτικό ζευγάρι που σκίζουν, δεν πάνε απλά καλά, τρώνε σκόνη κανονικά. Έρχεται με ένα βεβαρημένο ψυχολογικό παρελθόν. Πρέπει η περσινή της να ήταν η καλύτερη συνεργασία της. Όχι, δεν ξέρω πως πέρναγε, δεν μου αρέσει να φέρνω σε δύσκολη θέση τον άλλον. Αποδεικνύεται περίτρανα πως πρέπει να αξίζει ο άνθρωπος που εισπράττει την αγάπη του κόσμου, ο κόσμος είναι αλάνθαστος κριτής. Όσο κι αν θες να πείσεις κάποιον πως αυτό είναι το νέο αστέρι, δεν γίνεται τίποτα. Αν δεν τα λες και δεν περνάς απέναντι δεν έχεις καμία τύχη, εκτός κι αν δεν σε απασχολούν τα νούμερα».
Αμέσως μετά μίλησε για την προηγούμενη σεζόν που ήταν στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή που παρουσίαζε. Η ίδια αν και αρχικά είχε συμφωνήσει να παρουσιάζει ένα γυναικείο μαγκαζίνο, στην πορεία έκανε καθαρό gossip. Μέχρι μάλιστα να αρχίσει να ανεβαίνει στα νούμερα, η κατάσταση ήταν τεταμένη. «Θα το πω εγώ γιατί αλλιώς κάποιος άλλος θα με προλάβει. Υπήρχαν μέρες που τα έσπαγα όλα γιατί δεν κάναμε νούμερα. Το παραδέχομαι. Είμαι νουμεράκιας”.
Παράλληλα αναφέρθηκε στην πολυετή συνεργασία της με το Star: «Ήταν η οικογένειά μου και τα δελτία ειδήσεων ήταν μια ωραία εμπειρία για μένα. Δεν ήθελα να κάνω άλλο μεσημεριανό, με ενοχλούσαν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που έκανε και στην πορεία δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το προιόν. Έπαθα overdose από αυτό το είδος των εκπομπών».
Λίγο πριν το φινάλε, η Τατιάνα της εξομολογήθηκε το εξής: «Την πρώτη φορά που είχες έρθει στο ΑΝΤ1 ήταν η πρώτη συνάντηση, προσπαθούσαμε να σπάσει ο πάγος. Σήμερα πέρασα ειλικρινά καλά, το γούσταρα πολύ, το χάρηκα», με την Χριστίνα Λαμπίρη να προσθέτει: «Εγώ πέρασα πολύ καλά, γιατί έχουμε αυτή τη χημεία και τη σχέση. Δεν έχουμε πει ψέματα η μία στην άλλη, δεν κάνουμε τα τηλεοπτικά πως τρώμε μαζί κτλ».
Η Τατιάνα πρόσθεσε: «Σαν την Καινούργιου με Ηλιάκη», ενώ η Χριστίνα Λαμπίρη αντέδρασε: «Καλά τώρα δεν μπορείς να συγκρίνεις, δεν μπορείς να μας βάλεις έτσι».
Στο τέλος, η Τατιάνα έστειλε χαιρετισμούς στο κανάλι Ε αφήνοντας τελευταίο τον Μένιο Φουρθιώτη: «ΣτονΜένιο δεν έστειλα φιλιά και θα παρεξηγηθεί».

Peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !