Δάνης Κατρανίδης: «Πώς να πω τη λέξη «πέθανε» για την Αλίκη;»

0
Το 1978 είχαν βρεθεί μαζί στο θεατρικό σανίδι σε μια μοναδική παράσταση. Ηταν η χρονιά που η Αλίκη Βουγιουκλάκη ανέβασε το «Καμπαρέ» και ο νεαρός τότε Δάνης Κατρανίδης έκανε μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του στο ρόλο του κομπέρ -πριν ακολουθήσουν πολλές ακόμα όπως η "Καμπίρια" ή το "Νυφικό κρεβάτι".
Από τότε έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, κοντεύουν ήδη να συμπληρωθούν δύο από τον θάνατο της Αλίκης, όμως υπάρχει μια λέξη που ακόμα ο Δάνης Κατρανίδης δεν μπορεί να προφέρει γι' αυτήν. «Δεκαοκτώ χρόνια μετά το θάνατό της, ακόμη δεν μπορώ να προφέρω για εκείνη το ρήμα “πέθανε”. Είναι πανταχού παρούσα. Ηταν καλή φίλη και όταν πίστευε σε κάποιον, τον υπερασπιζόταν σαν αντράκι. Η Αλίκη ήταν μύθος, που έγινε πραγματικότητα και ξαναγύρισε στο μύθο. Κι αυτό δεν αναλύεται» δηλώνει σε συνέντευξή του στο People. 
Στην ίδια συνέντευξη, ο 65χρονος σήμερα πρωταγωνιστής μιλά για την πορεία μιας ζωής στο θέατρο και την τηλεόραση, για τους τρεις γάμους του αλλά και για τη νεανική του επιθυμία να δημιουργήσει γρήγορα οικογένεια -τελικά, όμως, δεν έκανε ακόμα παιδιά- για τον θεατρικό του χειμώνα με την παράσταση «Σκηνές από ένα γάμo» του Ινγκμαρ Μπέργκμαν και για τη σχέση του με την Παναγιώτα Βλαντή.
Οσο για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, απαντά: «Με κολακεύει το ότι είμαστε τόσο πειστικοί ως ζευγάρι στο θέατρο και πέρασε και στον κόσμο αυτό. Ευχαριστούμε πολύ, αλλά μέχρι εκεί. Αν ήμουν ζευγάρι με την Παναγιώτα, γιατί να μην το πω και να μην το δείξω; Δεν είμαστε, όμως...».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !