Τα "κόλπα" του Μάρκου ...

4
Είμαι υπερ της άποψης ότι αν κάτι δεν το κάνεις καλά τότε καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου. Αυτή η λογική πρέπει να επικράτησε και στο κεφάλι του Μάρκου Σεφερλή και αποφάσισε να μην έχει καθόλου gossip θέματα στην εκπομπή του.
Μέχρι εδω καλά ,αφου όπως φαίνεται υπάρχουν πολλοί  που δεν θέλουν gossip το πρωί. Για να αυτοσυντηρηθεί όμως μια τέτοια εκπομπή δεν αρκεί το καλό κλίμα , αυτό το λίγο πανηγυριώτικο , αϊντε να περάσουμε καλά να χασκογελάσουμε με τον "κλόουν" και άντε ολα καλά πάει και  αυτή η μέρα.
Μια τέτοιου είδους εκπομπή γρήγορα θα εξαντλήσει το ενδιαφέρον των και "κουλτουριάριδων" τηλεθεατών και πόλυ σύντομα θα ψάξουν την είδηση.
Απο μια πρωινή εκπομπή περιμένεις να ακούσεις τα ζώδια , να δεις λίγη μαγειρική αλλά θέλεις και να μάθεις , θέλεις να ξέρεις τι παίζει και δυστηχώς για τους οπαδούς του Σεφερλή ο Μάρκος δεν το χει ούτε με την συνέντευξη , πόσο μάλλον όταν δεν θα θέλει να φέρνει σε δύσκολη θέση τον καλεσμένο του.
Γι αυτο λοιπόν ο Μάρκος αποφάσισε να το πάει επι της πλαγίας οδού, είπε οκ δεν θα χω gossip γιατι είναι κακό και απαγορευμένο και θα κάνω τον κόσμο να περνάει καλά. Όμως ο Μάρκος είναι έξυπνος και παρ' ολα αυτά κάθε τέταρτο θα την πετάξει την μπηχτή του , μια για τα νούμερα , μια για τους απέναντι , μια για τις κριτικές , για ολα γενικά.
Γιατί ο Μάρκος ξέρει οτι κανένα παιχνίδι του δεν θα συζητηθεί , καμία πλάκα του στους συνεργάτες τοτ δεν θα γράψει ιστόρια. Γιατί για να μπορέσει να κρατηθεί ψηλά πρέπει να συζητιέται και αυτό δυστηχώς είναι gossip κάτι που τελίκα κανείς δεν το αποφεύγει απλώς αλλάζει τρόπο.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ενδεικτικό ότι από τις 2 συνεντεύξεις του Μάρκου δεν έχει βγει ούτε μία είδηση, ενώ στους απέναντι πάνω από τέσσερις από Φιλιππίδη και Μουτσινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ απλά λέω ότι και η Ellen Degeneres δεν κάνει συνεντεύξεις που βγάζουν ειδήσεις. Καλεί κορυφαία άτομα, μιλούν για ένα δύο μελλοντικά σχέδια που είναι ήδη γνωστά ως επί το πλείστον και στηρίζεται στο χιούμορ και τα παιχνίδια της. Παρόλα αυτά η εκπομπή είναι εξαιρετικά επιτυχημένη, διανύει την 11η σεζόν και η Ellen είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες των Η.Π.Α. (και όχι μόνο) αυτή τη στιγμή!

    Κι όλα αυτά τα λέω για να δείξω ότι δεν χρειάζεται να βγάζει διαμάντια μια συνέντευξη για να είναι ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά εν έτη 2014 είναι παντελώς αδιάφορο να βλέπεις τους έλληνες celebrity να σηζητούν για την ψεύτικη ιδανική ζωή τους σε μια βαρετή κουβέντα. Την δε σύγκριση σου μεταξύ των δύο μονο σαν αστείο μπορώ να την δεχτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς και δεν συγκρίνω... αν είναι δυνατόν! Απλά αναφέρω πως δεν είναι απαραίτητο να βγάζεις είδηση σε κάθε συνέντευξη για να είναι καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !