Είναι η "Μάνα Χ Ούρανου" το νέο "Ευτυχισμένοι Μαζί";

Λευτέρης Προβιάς
3
Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ η νέα φιλόδοξη κωμική σειρά του Mega, "Μάνα Χ Ουρανού", με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού. Στο σύνολό της η σειράς μα φάνηκε καλή, με έξυπνες ατάκες και ιδιαίτερα καλούς τους δύο μικρούς πρωταγωνιστές της σειράς, τα παιδιά της τηλεοπτικής Κατερίνας. Στα πολύ θετικά, βέβαια, ήταν και η ερμηνεία της Μαρίας Σολωμού που δείχνει να της ταιριάζει πάρα πολύ ο ρόλος.

Αρνητικό όμως αποτελεί το γεγονός πως η όλη αισθητική της σειράς μας θύμισε πάρα πολύ κάτι από το παρελθόν. Χωρίς κάτι νέο και ιδιαίτερα πρωτότυπο στο σενάριο, η "Μάνα Χ Ουρανού" μας θύμισε έντονα τη μεγάλη επιτυχία του μεγάλου καναλιού, "Ευτυχισμένοι Μαζί". Ίσως φταίει το γεγονός ότι οι χώροι του σχολείου είναι σχεδόν ίδιοι και στις δύο σχολές, ίσως φταίει το γεγονός πως τρεις ηθοποιοί του "Ευτυχισμένοι Μαζί" παίζουν τώρα και στη νέα σειρά του καναλιού της Μεσογείων. Πάντως η ομοιότητα ήταν μεγάλη, γεγονός που σχολιάστηκε και από πολλούς χρήστες του Twitter! To #ManaXOuranou πολύ γρήγορα έγινε νούμερο ένα trend με τα περισσότερα σχόλιο να είναι άκρως θετικά.

Η γεύση που μας άφησε το πρώτο επεισόδιο ήταν γλυκιά και σίγουρα θα επιχειρήσουμε να δούμε και τη συνέχεια. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Διαβάστε ακόμα
Σάρωσε η Μουρμούρα του ALPHA με 40νταρι ...διαλύοντας την πρεμιέρα του MEGA

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ισχύει ότι οι σκηνοθέτες γενικότερα διαλέγουν να δουλεύουν με αρκετούς που έχουν ξανασυνεργαστεί, όπως έκανε και πέρυσι ο Θωμόπουλος στα "Παντελόνια", όπως και ο Μορφονιός που τα τελευταία 15 χρόνια έχει συνεργαστεί τουλάχιστον 4 φορές με τον Γιάννη Μπέζο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ οτι φάνηκε Λευτέρη, ουτε καν...Θυμίζει πολύ Ευτυχισμένους ΜΑΖΙ σε πολυ κακη εκδοχη ομως... Δυστυχώς πρόλαβα την σειρά πολυ λίγο στο τελος...και δεν έχω πολύ καλή άποψη,ωστοσο αν η πολυδιαφημισμένη πρεμιερα ήταν αρκετα πίσω απο την Μουρμουρα το σημερινό θα ειναι ακόμα πιο κατω...Μην ξεχναμε ομως οτι και ο ΑΝΤ1 αλλα και το STAR έρχονται με 2 κααθημερινα... Δύσκολα τα πράγματα σε ολα τα καναλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την ειδα την σειρα εχει ομοιοτητες απο αρκετες σειρες που ειχαμε δει κατι καινουργιο δεν ειχε για εμενα
    δεν με πολυ αρεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !