Συζητάει η Τατιάνα με το "Ε"; Τι συμβαίνει;

Χρήστος Αϊβαλιώτης
3
 
Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ένα από τις παρουσιάστριες που πολλά κανάλια θα ήθελα να την εντάξουν στο δυναμικό τους! Αν και εκείνη παραμένει σταθερή στις συνεργασίες της, οι φήμες λένε ότι ήδη έχει αρχίσει συζητήσεις με άλλα κανάλια, και συγκεκριμένα με το "E" που έχει μαζέψει όλη την "αφρόκρεμα"!
 
Συμφώνα με πληροφορίες του queen.gr, η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με το "Ε" στο οποίo θα μετακομίσει, αμέσως μόλις λήξει το συμβόλαιό της με το Star. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα, αλλά μόλις πέσουν οι τίτλοι της εκπομπής στο τέλος της φετινής σεζόν, η Τατιάνα θα μαζέψει τα πράγματά της και θα ξεκινήσει κάτι νέο και φρέσκο στο Ε.

Άλλωστε όσοι ξέρουν, λένε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η επί χρόνια αρχισυντάκτριά της και πολύ στενή της συνεργάτης Πωλίνα Τόλη ανέλαβε καθήκοντα υπεύθυνης επικοινωνίας στο Ε.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και η Ρανια Ματαφια, η αρχισυντακτρια της επι εποχης "Φύλλο & Φτερό" στο ALTER, ειναι πλεον υπευθυνη προγραμματος στο "Ε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Τατιάνα, όπως και ο Νίκος Ευαγγελάτος, (αλλά και άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα), είχαν δεχθεί ήδη πρόταση το καλοκαίρι που μας πέρασε από το "E", όταν το κανάλι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο του άνοιγμα. Το συμβόλαιο της κυρίας Στεφανίδου ανανεώθηκε με το Star, μόλις τον περασμένο Ιούνιο και ισχύει για δύο χρόνια (1+1). Μόνο εάν το Star θεωρήσει ότι η Τατιάνα είναι ζημιογόνα, θα την "απελευθερώσει". Κι αυτό για να γίνει, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Όσο για τη μετακόμιση της πρώην αρχισυντάκτριάς της στο "Ε", μάλλον η Τατιάνα δεν την είδε και με τόσο καλό μάτι. Τουλάχιστον αυτό διαρρέουν πηγές από το Star ξεκαθαρίζοντας ότι η Τόλη δεν πήγε σαν προπομπός της Στεφανίδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 μολις μηνα μετα την πρεμιερα της νεας σεζον...ειναι τουλαχιτον ακυρο να συζητιεται το ενδεχομενο να παει η τατιανα στο Ε.
    για την "αφροκρεμα" δεν θελω να σχολιασω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !