Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Όποιος γράφει κάτι που δεν ισχύει, πρέπει να λογοδοτεί»

Γιώργος Τζοβάρας
0
Μάλιστα έφτασε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι όσοι γράφουν πράγματα που μετά αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν, θα πρέπει να λογοδοτούν.

Για τα σχόλια αυτά μίλησε στο 7ΜΕΡΕΣ TV:
Πέρυσι γράφτηκαν κάποια σχόλια για τη σχέση σου με τον Δημήτρη Σταρόβα και τη Μαρία Μπεκατώρου τα οποία αποδείχτηκαν ανυπόστατα. Πώς νιώθεις που συνεργάζεσαι μαζί τους για δεύτερη χρονιά;

Τον Δημήτρη τον ξέρω πολλά χρόνια, τη Μαρία τη γνώρισα αργότερα και πραγματικά είμαι χαρούμενος που συνεργαζόμαστε. Τώρα, με αφορμή όσα γράφτηκαν πέρυσι για εμάς, θα ήθελα να τονίσω για ακόμα μία φορά πως εκείνοι οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι έχουν πηγές και γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, από τη στιγμή που διαψεύδονται από το χρόνο και τις καταστάσεις, θα πρέπει να λογοδοτούν. Το έχω ξαναπεί σε ακόμη μία συνέντευξη αυτό και μπορεί να γίνομαι κουραστικός, αλλά το κακό έχει παραγίνει με όλους αυτούς τους απίθανους τύπους που το παίζουν κριτές των πάντων, γράφοντας σε εφημερίδες και περιοδικά. Δεν μπορείς να γράφεις ό,τι θέλεις για να δημιουργείς κλίμα. Δείχνει εμμονή. Αλλά, ευτυχώς, ο κόσμος έχει καταλάβει ποιοι είναι και τους έχει τοποθετήσει εκεί που πρέπει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !