Ποια ηθοποιός δηλώνει: "Είχα πάει στα καλλιστεία ως αντίδραση στους γονείς μου, για να με αφήσουν να γίνω ηθοποιός."

0
Για τα καλλιστεία, που υπήρξαν για εκείνη η δίοδος ώστε να γίνει ηθοποιός αλλά και για όσα πρέπει να 'χει ένας άντρας για να τον θαυμάζει, άρα και για να τον ερωτευτεί μίλησε στο JOY η Παναγιώτα Βλαντή.

Για τα καλλιστεία, που χρησιμοποίησε ως αφετηρία για μια καριέρα στην υποκριτική και για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, παρά την άρνηση των γονιών της: «Είχα πάει στα καλλιστεία ως αντίδραση στους γονείς μου, για να με αφήσουν να γίνω ηθοποιός. Το ήθελα από 6 ετών. (...) Ήταν μεγάλη επανάσταση. Τους σόκαρα τους γονείς μου που επέμενα να γίνω ηθοποιός. Εγώ αυτό που ήθελα ήταν να μπω στο θέατρο. Είχα διαβάσει, λοιπόν, ότι όλες οι πρωταγωνίστριες είχαν ξεκινήσει απ' τα καλλιστεία. (...) Μου έκανε καλό που οι γονείς μου μου αντιστάθηκαν σε αυτό. Μετά, όμως, όλα ήταν καλά μαζί τους. Ήταν το πρώτο πράγμα που διεκδίκησα και το κέρδισα. Μου πήγαν λίγο κόντρα αλλά μετά, στο τρίτο έτος της σχολής πια, με βοήθησαν και οικονομικά, με στήριξαν. Όσο καιρό αρνούνταν να με βοηθήσουν, έκανα κι εγώ κάποιες δουλειές όπως πωλήτρια, πρόσεχα παιδάκια και δούλεψα και σε μια εταιρεία. Έκανα και λίγο μόντελινγκ, και κάποιες φωτογραφίσεις επειδή κάποιοι με είχαν δει στα καλλιστεία».



Για τις σχέσεις: «Έχω ευτυχίσει σε σχέσεις. Ήταν θέμα δουλειάς όμως αυτό. Είναι κάτι που θέλει δουλειά και από τους δύο. Όταν υπάρχει έρωτας, το δουλεύεις. Όταν είσαι ερωτευμένος και τον θαυμάζεις τον άλλο, τότε έχεις το κέφι να τον φροντίσεις, να τον στηρίξεις, να είσαι δίπλα του. Έχω ανάγκη να θαυμάζω τον άντρα. Να θαυμάζω όλο αυτό που είναι. Να αγαπάει αυτό που κάνει. Θέλω να είναι καλός με τους γύρω του και να τον θαυμάζω για τη στάση του στη ζωή γενικότερα».

Για την εικόνα της: «Με την έννοια την υστερική, δεν προσέχω τόσο πολύ την εικόνα μου. Με τα κιλά πάντως έχω ένα θέμα. Πάντα προσεχω... Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !