Μια εκ παραδρομής αναφορά σε ανάρτησή μας την περασμένη εβδομάδα για τον Νίκο Χατζηνικολάου σε σχέση με το πώς έφυγε από το MEGA παρέσυρε ακόμη και μεγάλες κυριακάτικες εφημερίδες που μας αντέγραψαν!
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου παραιτήθηκε από το μεγάλο κανάλι, όχι επειδή επιθυμούσε την αντικατάστασή του ο Χρήστος Λαμπράκης όπως λανθασμένα γράψαμε, αλλά η πλευρά Μπόμπολα. Οι υπόλοιποι εκδότες διαφωνούσαν, όπως συμβαίνει και σήμερα με την περίπτωση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου… Αλλά όπως αναφέρουμε στην εν λόγω ανάρτηση, όταν ένα στέλεχος μπει στο στόχαστρο κάποιου εκδότη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση!
Με την ευκαιρία και για την ιστορία διαβάστε στη συνέχεια ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Νίκου Χατζηνικολάου στο STATUS τον Νοέμβριο του 2003 που αναφέρεται στην παραίτησή του από το MEGA όταν επιχειρήθηκε να τεθεί υπό κηδεμονία.



0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com