Αλέκα Καμηλά: ΄΄Είναι χαρά μου να έχω μαλλιοτραβήγματα!΄΄

Unknown
0
Είναι η μόνη απογευματινή εκπομπή που δεν έχουμε δει ακόμα στους δέκτες μας. Η Κατερίνα Καινούργιου, οΓιώργος Λιανός, η Μπέτυ Μαγγίρα και η Αλέκα Καμηλά ετοιμάζονται για το Όλα Παίζουν και η τελευταία μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση.
Συγκεκριμένα δήλωσε στο Mytv: «Δεν μπορώ να σου πω ότι μου έλειψε, γιατί είχα πράγματα να κάνω. Επιπλέον, δεν είδα αυτή τη δουλειά ως ‘ή το κάνω ή αλλιώς αργοσβήνω’. Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη όταν σταμάτησα, πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου, όπως είμαι και τώρα! Εγώ θα ήθελα να ικανοποιήσω ό,τι μου έμεινε από ματαιοδοξία σε σχέση με τα τηλεοπτικά και την προβολή που μπορεί να έχω. Το κάνω σαν ψυχοθεραπεία!
Η Αλέκα Καμηλά όμως σχολίασε και τις φήμες που ακούγονται για μαλλιοτραβήγματα μεταξύ τους. «Είναι χαρά μου να έχω μαλλιοτραβήγματα. Προσωπικά, δεν μαλώνω εύκολα με τους ανθρώπους, αλλά ως παρατηρητής μου αρέσει πολύ να βλέπω μία τέτοια κατάσταση! θα είναι τέλειο! Αν τα πάμε καλά, θα είναι πολύ βαρετό, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε.», αποκάλυψε!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !