Ο Νίκος Μουτσινάς ξανά ηθοποιός;

Γιώργος Τζοβάρας
0
Το Νίκο Μουτσινά θα βλέπουμε φέτος  στη νέα σειρά «Τρίχες».Σε συνέντευξη που έδωσε στο MyTV, μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί αυτή την πρόταση.
«Είναι μία πάρα πολύ ωραία και αστεία σειρά. Μου άρεσε ή ιδέα, ο ρόλος του Τάσου που παίζω, ο οποίος είναι ο σύζυγος της Άννας και είναι πολύ κόντρα σε εμένα, οπότε το βρήκα ενδιαφέρον! Επιπλέον, ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου. Ήταν όλα προς το θετικό, δεν είχα κάποιον λόγο να πω όχι», τόνισε.
Στην ερώτηση αν έχει βάλει στοιχεία του δικού του χαρακτήρα, στο ρόλο του Τάσου που υποδύεται, απαντά:
«Περίπου δύο χρόνια πριν το σίριαλ είχε αντιμετωπίσει θέμα στο να βγει ή να μη βγει. Δεν ήταν για μένα γραμμένος ο ρόλος, ούτε έχω βάλει στοιχεία της προσωπικότητας μου. Βάζω πράγματα που σκέφτομαι ότι μπορεί να ταιριάζουν με τον ρόλο και αν αρέσουν στον Αλέξανδρο Ρήγα, τότε τα κρατάμε.»
Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν του είχε γίνει πρόταση γι αυτό το ρόλο νωρίτερα και όσο για το αν έχει άγχος που θα συστηθεί ξανά στον κόσμο ως ηθοποιός, δηλώνει:« Έχω άγχος γιατί δεν έχω δει ακόμη κάποιο μονταρισμένο επεισόδιο. Η αίσθηση που έχω από τα γυρίσματα είναι πολύ ωραία! Αν με ρωτάς, όμως, θα ήθελα να δω πώς είμαι, όπως και πώς είναι όλη η σειρά.»
toratora

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !