Όλα παίζουν: μήπως αντί για "όλα" να έπαιζαν...μερικά;

perastikos
2
 
Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή "Όλα παίζουν". Χωρίς να θέλω να προτρέξω και να κρίνω αρνητικά την εκπομπή πριν καν τελειώσει, ένα σχόλιο θα κάνω. Στο μισάωρο ήδη έχουν αναφερθεί σε ένα σωρό πράγματα (από βραβεία σε ντυσίματα μέχρι σε σατιρικά σχόλια πάνω σε σκηνές τηλεοπτικών σίριαλ) χωρίς να έχουν δώσει κατάλληλο τηλεοπτικό χρόνο σε κάτι, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς οι τηλεθεατές τι λένε και τι δείχνουν. Υπάρχει εμφανές θέμα με τη ροή, άγχος και μια ποικιλία που θα την χαρακτήριζα αχταρμά από όσα έχω δει ως τώρα. Ελπίζω να αλλάξει στη συνέχεια!

Επανέρχομαι για να πω ότι δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα μετά το πρώτο μισάωρο. Πραγματικά...όλα παίζουν! Ήταν δε τόσα πολλά που αδύνατο να τα κατανοήσεις και να προλάβεις να αντιδράσεις (γέλιο, κλάμα...διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο). Πρεμιέρα ήταν και θα περιμένουμε τις όποιες βελτίωσεις...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν η Καινούργιου σταματήσει να καπελώνει τους άλλους ίσως κάτι να γίνει... Γενικά πιστεύω πως πρέπει να οριστούν οι ρόλοι στην εκπομπή γιατί εκ των πραγμάτων δεν γίνεται και οι 4 να είναι βασικοί παρουσιαστές... Προσωπικά η Μαγγίρα μου αρέσει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαν πρωτη εκπομπη δεν εδειξε και τιποτα το ιδιαιτερο, μια ακομη παρομοιοτυπη Η ομαδα πρεπει να εχει ρολους και οχι αλλου ο ενας αλλου ο αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !