Οργή Σαμαρά. Πτώση στις δημοσκοπήσεις και η Ντόρα ξυπνά εφιάλτες.

0

Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η ΝΔ δείχνει σημάδια τεράστιας πολιτικής κόπωσης. Ο ΕΝΦΙΑ έκανε μεγάλη ζημιά τελικά. Η διαφορά παίζει ανάμεσα σε 4% και 10% ανάλογα την εταιρεία που διενεργεί την δημοσκόπηση (οπότε υπολογίστε κάπου στη μέση). Την ίδια στιγμή, η Ντόρα Μπακογιάννη με κάθε της παρέμβαση προκαλεί εκνευρισμό στο επιτελείο του Πρωθυπουργού.

Ποσοστό 29,8% συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι 20,4 της ΝΔ

Διαφορά 9,4% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση που διεξήχθη από την εταιρία Palmos Analysis για λογαριασμό του tvxs.gr. Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση καταγράφει ποσοστό 29,8% έναντι 20,4% της ΝΔ.

Όλα τα υπόλοιπα κόμματα κινούνται σε ποσοστά κάτω του 6%. Ειδικότερα:

Ποτάμι 5,7%
Χρυσή Αυγή 5%
ΠΑΣΟΚ 4,7%
ΚΚΕ 3%
ΑΝΕΛ 2,3%
ΛΑΟΣ 1,7%
ΔΗΜΑΡ 0,4%
Λευκό ή άκυρο 3,1%
Αναποφάσιστοι 8,8%
Αλλο κόμμα 6,9%



Ποσοστό 66% συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης, ενώ το 23% των ερωτηθέντων απαντά ότι η ΝΔ θα έλθει πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.



protothema

Συνεχίζει με αμείωτη ένταση τα παιχνιδάκια της η μικρή Ντόρα...η εξερευνήτρια. Η κόρη του Μητσοτάκη, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να καταθέσει τροπολογία για την μείωση των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων κατά 30%. Η κίνησή της όμως πέρασε στο ντούκου, διότι οι περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ κατάλαβαν τα παιχνιδάκια της Ντορίτας, αφού είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση κινείται προς την κατεύθυνση της μείωσης των αντικειμενικών αξιών. Ήδη, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης κινείται σε αυτή την κατεύθυνση με εντολή του Αντώνη Σαμαρά.

antinews

Μπακογιάννη: Εθνικό σχέδιο με τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ

Αναφέρθηκε και στην τροπολογία που πρόκειται να καταθέσει, η οποία θα προβλέπει μείωση των αντικειμενικών αξίες κατά 30%

Για την ανάγκη ενός Εθνικού σχεδίου στο οποίο θα έχει άποψη και ο ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε η βουλευτής της ΝΔ,  Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να βρει, δίαυλους επικοινωνίας με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε και στην τροπολογία που πρόκειται να καταθέσει, η οποία θα προβλέπει μείωση των αντικειμενικών αξίες κατά 30%.

«Οι Έλληνες είναι υπερφολογημένοι και το αποτέλεσμα στα έσοδα δεν είναι το αναμενόμενο» τόνισε, υπογραμμίζοντας, ωστόσο ότι μέσα στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα είναι και η φορολογική μεταρρύθμιση.

«Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ  που είναι σταθερά υπέρ της υπερφορολόγησης, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ελαφρύνουμε τη φορολόγηση. Το να έχουμε εμπορικές αξίες σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις αντικειμενικές, δεν μπορεί να μας δώσει ένα γνήσιο φορολογικό σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι οι πολίτες πληρώνουν ΕΝΦΙΑ πάνω σε πλασματικές αξίες.

Η βουλευτής της ΝΔ, υποστήριξε παράλληλα, ότι οι αντικειμενικές αξίες πρέπει να μειωθούν και να έρθουν περίπου στο επίπεδο των εμπορικών.

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !