Σαμαράς και ΣΥΡΙΖΑ έστειλαν αδιάβαστο τον Άδωνι! Πίκρα για το "κόψιμο" από παντού.

0
Στη ΝΔ κατάλαβαν την ζημιά που κάνει με τις δηλώσεις του στο ιστορικό κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης και στον ΣΥΡΙΖΑ είναι εξοργισμένοι μαζί του με την δήλωση σχετικά με τις καταθέσεις. Αποτέλεσμα; Δύο ενέργειες που προς το παρόν τον αναγκάζουν να ανασκουμπωθεί έστω για λίγο..

Μία ξαφνική αλλαγή ανακοινώθηκε σήμερα στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης που αναμένεται να ξεκινήσει στη Βουλή. Όπως ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία χρέη κοινοβουλευτικού εκπροσώπου θα εκτελέσει ο Αναστάσιος Νεράντζης αντί για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Η επίσημη δικαιολογία για τη συγκεκριμένη αλλαγή είναι ότι στην ύψιστη κοινοβουλευτική διαδικασία, που είναι η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, επιλέγεται για κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο αρχαιότερος εκ των τριών, με αποτέλεσμα τη θέση να καταλαμβάνει ο Αναστάσιος Νεράντζης που εκλέγεται από το 1977, αντί για τους Άδωνι Γεωργιάδη και Κώστα Καραγκούνη.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάντως φαίνεται ότι δεν γνώριζε για την αντικατάστασή του αφού λίγη ώρα νωρίτερα ενημέρωνε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι θα είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Η ενέργεια αυτή πυροδότησε εκ νέου φήμες ότι υπάρχει υπέρμετρη προβολή του στα μέσα η οποία δημιουργεί αρνητική δημοσιότητα.

parapolitika
 

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ ότι θα αποσύρει τις καταθέσεις του αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Έγινε κι αυτό: σε ένδειξη διαμαρτυρίας και έμπρακτης αποδοκιμασίας για τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι θα αποσύρει τις καταθέσεις του από τις ελληνικές τράπεζες εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται να προχωρά σε ένα είδος...  «εμπάργκο» εναντίον του. Συγκεκριμένα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έριξε ατύπως τη... γραμμή να μην δέχονται οι βουλευτές του κόμματος να μετέχουν μαζί με τον κ. Γεωργιάδη σε τηλεοπτικά πάνελ!

Το πρώτο κρούσμα, μέσω του οποίου απαλείφθηκε η στάση του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας. Ενώ στην εκπομπή ήταν αρχικά καλεσμένος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, αλλά εξ αυτού του λόγου αρνήθηκαν αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να παραβρεθούν. Τελικά προσκλήθηκε στη θέση του ο Γιάννης Μιχελάκης και το πρόβλημα ξεπεράστηκε κάπως.

Ο κ. Γεωργιάδης μετείχε ωστόσο στη συζήτηση για λίγα λεπτά και από άλλο στούντιο, χωρίς να υπάρξει απευθείας διάλογο με τον προσκεκλημένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλο.

Στον κ. Γεωργιάδη ανέλαβε να απαντήσει ο διευθυντής της εφημερίδας Αυγή Νίκος Φίλης, ο οποίος επιβεβαίωσε έμμεσα πλην σαφώς τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. φίλης έθεσε ως προϋπόθεση για να αρθεί το... εμπάργκο, να ζητήσει ο κ. Γεωργιάδης συγνώμη για τη δήλωσή του περί απόσυρσης των καταθέσεων.

«Είναι γνωστό ότι εμείς με αυτούς που παίζουν με το ευρώ και τις καταθέσεις των πολιτών, δεν συνομιλούμε», σημείωσε και κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη, όχι για τις απόψεις του, αλλά για σπερμολογία και κινδυνολογία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος διαμαρτυρήθηκε για... εξορία, στην οποία τον έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει καμία δήλωση φρονημάτων προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αν και έδειξε να μην υπερασπίζεται σθεναρά την επίμαχη τοποθέτησή του, λέγοντας ότι δεν εννοούσε ακριβώς αυτό που του αποδόθηκε και ότι έχει ήδη μιλήσει για «κακή δήλωση».

 Γιάννης Μακρυγιάννης / protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !