Πως μας φάνηκε η πρεμιέρα των ¨Καρντάσιανς¨?

0
Πρεμιέρα έκαναν χθες τα ζωντανά ¨Καρντάσιανς¨ και πραγματικά το αποτέλεσμα μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους.Οι αλλαγές στο στούντιο βελτίωσαν αισθητά το σκηνικό,δίνοντας πιο ζωηράδα και ενέργεια στο πρόγραμμα.

Οι 3 παρουσιαστές Γρηγόρης Αρναούτογλου,Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρης Σταρόβας έχουν πλέον δέσει αρκετά και έχουν γρήγορη ατάκα.Ο ένας αντιλαμβάνεται τα χνώτα του άλλου και ο οποιοσδήποτε μπορεί να ¨την πει¨ στον άλλον,χωρίς να κυριαρχεί ο κίνδυνος της παρεξήγησης.

Φέτος είναι κατανοητό ότι αυξάνεται η συμμετοχή της Μαρίας Μπεκατώρου.Πράγματι,πέρυσι είχε στο concept μία αδιάφορη παρουσία,όμως το ζωντανό της πάει πολύ και έτσι έχει διεκδικεί(επάξια) περισσότερο χώρο.Οι ατάκες μεταξύ Σταρόβα-Αρναούτογλου συνεχίστηκαν και έβγαζαν πολύ γέλιο,ενώ και οι δύο νέες στήλες που παρακολουθήσαμε είχαν το ενδιαφέρον.Πετυχημένη σάτιρα,που δεν σε κουράζει και σε χαλαρώνει και παράλληλα καυτηριάζοντας με πολύ έξυπνο την πολιτική,την κοινωνία και το lifestyle.

Το παιχνίδι με τον κόσμο είναι ιδιαίτερο,φρέσκο,νέο και ανατρεπτικό.Επιτέλους σε αυτές τις εκπομπές έχει το ρόλο του το κοινό διότι και πέρυσι αλλά και σχεδόν σε όλη την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια έχει διακοσμητικό ρόλο.

Η συνέντευξη με το Νίκο Βέρτη είχε το ρίσκο του.Είναι ένας καλλιτέχνης ¨αντικοινωνικός¨,ο οποίος δεν το έχει με τον τηλεοπτικό φακό καθόλου.Παρόλο αυτά δεν κουραστήκαμε στο κομμάτι αυτό,αφού η ομάδα βρήκε τρόπο πολλές φορές να σώζει την ανεπάρκεια του καλεσμένους τους.Σίγουρα θα κάτσουν στον καναπέ και άνθρωποι που έχουν το ταλέντο του να δίνουν συνεντεύξεις και έτσι η ώρα αυτή θα είναι ακόμα πιο απολαυστική.

Εν κατακλείδι,θεωρώ ότι φέτος θα είναι η χρονιά των ¨Καρντάσιανς¨,διότι διατηρούν τα δυνατά τους χαρτιά και τα εμπλουτίζουν.

tvmind

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !