Αύριο οι πιο πολυσυζητημένες πρεμιέρες

Γιώργος Τζοβάρας
0
Η περίφημη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου (σχεδόν) έφτασε και οι πιο πολυσυζητημένες εκπομπές θα είναι στον αέρα σε λίγες ώρες.. Φυσικά αναφέρομαι στις εκπομπές Mega με μία, Όλα παίζουν, Καιρός στο παρά δέκα και στην σειρά Ταμάμ.

Στις 10:00 το πρωί ο Μάρκος Σεφερλής θα μας καλωσορίσει από το Mega και το πιο ανατρεπτικό πρωινό της ελληνικής τηλεόρασης, το Μega με μία. Η εκπομπή θα έχει ζωντανό κοινό και πολλές εκπλήξεις...
Μαζί του η Έλενα Τσαβαλιά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Χριστίνα Πολίτη και ο Στέλιος Κρητικός.
Ο Ανδρέας Λαγός στην νέα κουζίνα του "Mega με Μία" και η Βίκυ Παγιατάκη στις αστρολογικές προβλέψεις.

Στις 16:00 θα είναι στον αέρα η νέα απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha, Όλα παίζουν. Ο Γιώργος Λιανός, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Κατερίνα Καινούργιου και η Αλέκα Καμηλά ξεκινούν να παίζουν με την καθημερινότητα, τους τηλεθεατές, τους καλεσμένους. Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τόσο ωραίες γυναίκες κάνουν τόσο αστεία πράγματα την ώρα που ένας άντρας δοκιμάζει τις αντοχές του.
Πρώτη καλεσμένη η Κατερίνα Στανίση.

Λίγο αργότερα, δηλαδή στις 17:50 ο Σάκης Αρναούτογλου λέει στον Alpha τον "Καιρό στο παρά δέκα".Tο πιο δυνατό, αναλυτικό δελτίο καιρού επιστρέφει στη μικρή οθόνη για να μας αποκαλύψει τις διαθέσεις του καιρού. O Σάκης Αρναούτογλου θα μας ενημερώνει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, για τις καιρικές συνθήκες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τέλος πρεμιέρα έχουμε και για το Prime time του Αντ1 με την νέα ελληνική σειρά "Ταμάμ". Η σειρά αυτή είναι η πρώτη από τις 3 σειρές που το κανάλι ετοιμάζει να βγάλει στον αέρα αυτήν την εβδομάδα. ο 50χρονος Μετίν, Τούρκος κουρέας που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα με τα δυο του παιδιά , ερωτεύεται την 45χρονη Ντόρα, ολιστική - εναλλακτική ψυχοθεραπεύτρια που επίσης ζει και εργάζεται στην Αθήνα με τα δυο της παιδιά. Ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος κι έτσι το ζευγάρι αποφασίζει να ζήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Αυτό όμως που τους ξεφεύγει είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας που μπορεί να διαλύσει τα πάντα: Οι ορμόνες των εφήβων, που τρελαίνονται με το παραμικρό και βαράνε κόκκινο με τις αισθηματικές και σεξουαλικές τους ανησυχίες. Τα πράγματα μάλιστα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα όταν η Λένα και ο Τσεμ ερωτεύονται…!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Λεκάκη, Λίλα Μπακλέση, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Αλέξανδρος Καραδήμας, Νίκος Μαγδαληνός.

Όλα τα προγράμματα είναι πολύ δυνατά και κάθε ένα ευελπιστεί να αναρριχηθεί ψηλά στον πίνακα την AGB. Τα αποτελέσματα την Τρίτη...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !