Η επίθεση του Νάσου Γουμενίδη στο Νίκο Μουτσινά!

0
Παρακολούθησα κι εγώ το video του Νίκου Μουτσινά το πρωί στην εκπομπή του ζεύγους. Εντάξει τώρα. Σας έπεισε; Ας μας πει το αγόρι αυτό-που τόσο χάρηκε με τις πορείες των δυο πρώην συνεργάτιδών του- πόσο καιρό έχει να μιλήσει στο τηλέφωνο με την Μαρία Ηλιάκη που θεωρεί ότι την πρόδωσε, αλλά και με την Κατερίνα Καινούργιου που από μέντοράς της… σήμερα δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

Κι εγώ καταλαβαίνω την εργολαβία του Πρωϊνου-την υποχρέωση που έχει η εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης να πουσάρει προγράμματα του καναλιού και πρωταγωνιστές αυτών- αλλά είναι σίγουρο πώς ο Λιάγκας μετά το τέλος του video ξενέρωσε. Και ξενέρωσε διότι περίμενε κάτι απο τον Μουτσινά. Έστω μια αλήθεια. Κάτι. Κάπου να στηριχτεί για να το «απλώσει» που λέμε και στην γλώσσα μας.

Ο Νικολάκης προσπάθησε βεβαίως κάτι να πει εκεί στο σημείο με τον Λιανό αλλά οι υποκριτικές ικανότητές του τον πρόδωσαν. Ήταν και σήμερα τόσο πτωχές…

Ρε Νικολάκη. Ποια επιλογή να μην κάνεις εκπομπή; Αντί να δοξάζεις τον Θεό που ο Λάτσιος σου έδωσε δουλειά… το παίζεις πάλι υπεράνω; Γελάνε και οι πέτρες στον Αντ1.

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !