Η Σπυροπούλου κάλεσε το "βαρύ" πυροβολικό... για να κάνει νούμερα!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Στο τρίτο Σαββατοκύριακο βρίσκεται ήδη η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τα νούμερα δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά. Κάθε άλλο είναι πιο χαμηλά από ποτέ! Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν είχε κάνει ποτέ τόσο χαμηλά νούμερα, ακόμα και όταν υπήρχε ανταγωνισμός στα απένταντι κανάλι. Φέτος η νέα παρουσιάστρια τα έχει δει σκούρα... αφού η απέναντι Καραβάτου - Κατσούλης της έχουν κάνει τη ζωή δύσκολη... αφού δεν την αφήνουν να "αναπνεύσει". Ακόμα και όταν η εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" έπαιξε σε επανάληψη... έκανε καλύτερα νούμερα από το ζωντανό "Σπίτι μου, σπιτάκι μου".

Έτσι οι ιθύνοντες του σταθμού και της εκπομπής, σήμερα αποφάσισαν να επιστρετεύσουν το "βαρύ" πυροβολικό του σταθμού, πρόσωπα αγαπητά που "πουλάνε". Από τη στιγμή που έκανε "ντου" στην εκπομπή η Κατερίνα Ζαρίφη... η εκπομπή αμέσως άλλαξε, απέκτησε ζωντάνια και ρυθμό! Αν και δεν έμεινα πολύ η Κατερίνα, η εκπομπή ξαφνικά απέκτησε ενδιαφέρον (!) αφού το χιούμορ της Κατερίνας... είναι πολύ εύστοχο. Φυσικά ο πραγματικός λόγος που την κάλεσαν ήταν για να μιλήσει για τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της, που τόσο απασχόλησε τα Μέσα. Και εκείνη έδειξε για άλλη μια φορά τον επαγγελματισμό της, αφού ήξερε εξ αρχής τον λόγο που την κάλεσαν στην εκπομπή και μίλησε αρκετή ώρα για τον πατέρα της αλλά και για τον αγαπημένο της. Συναδελφική αλληλεγγύη! 

Και το δεύτερο πρόσωπο ήταν η Άση Μπήλιου. Ένα πρόσωπο του σταθμού που "πουλάει" και ανέλυσε τα ζώδια που "πουλάνε". Φυσικά μίλησε και για το καλοκαίρι της... που ήταν πολύ δύσκολο!

Και η χαρά της Σπυροπούλου... φαινόταν! Έλαμπαν τα μάτια της. Αν τελικά τα κατάφερε να κάνει νούμερα... θα το δούμε αύριο! Αν δεν ήταν η Ελένη στη μέση... θα είχε "απαιτήσει" να τις έχει και τις δύο στην εκπομπή της... Αλλά παίζεις με τη "φωτιά"; Δεν παίζεις!

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !