Κώστας Φραγκολιάς: Πόσες φορές έχει ερωτευτεί στη ζωή του...;;;

Unknown
0
Είναι ένας από τους ωραίους της tv και το ξέρει, ωστόσο είναι και άνθρωπος των μακροχρόνιων σχέσεων. ΟΚώστας Φραγκολιάς μίλησε για τις τρέλες που έχει κάνει για τις γυναίκες και αποκάλυψε πόσες φορές έχει ερωτευτεί.
 «Έχω πάρει αεροπλάνο για να πάω να τη δω, έχω καθίσει ώρες κάτω από το σπίτι της να την περιμένω ως τα ξημερώματα. Έχω κάνει διάφορα και χαίρομαι.», είπε και συνέχισε λέγοντας ότι έχει ερωτευτεί τέσσερις φορές: «Τέσσερις φορές και ήταν όλες Τοξότης στο ζώδιο. Έχω περάσει πολλές όμορφες στιγμές με διαφορετικές γυναίκες και διαφορετικά πάθη. Ήταν όλα εξίσου δυνατά. Θα το περιγράψω ως εξής: μένω σε σπίτι που έχει θέα. Έχω δει άπειρα ηλιοβασιλέματα, κανένα όμως δεν είναι το ίδιο, όπως και οι γυναίκες. Είναι διαφορετικές. Για μένα η γυναίκα είναι σαν το φως πάνω μου – είτε ανατέλλει, είτε δύει».
Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε επίσης τους λόγους που χώρισε από την Μαρκέλλα Κατσογιάννη και δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμος για μία καινούργια σχέση: «Ναι, χωρίσαμε, γιατί σε κάποια πράγματα δεν ταιριάζαμε. Και τώρα είμαι μόνος. Μου αρέσει να είμαι σε σχέση γιατί μου αρέσει η συντροφικότητα. Μου αρέσει να έχω μια γυναίκα να περνάμε ώρες μαζί και να είμαστε καλά. (…) Δεν είμαι έτοιμος για την επόμενη σχέση».
Ο παρουσιαστής, σε συνέχεια της συνέντευξής του στο Πρώτο Θέμα, εξομολογήθηκε ότι του αρέσει η οικογένεια ως θεσμός: «Φυσικά μου αρέσει ο θεσμός της οικογένειας και τα παιδιά, θα ήθελα δύο αγόρια, γιατί με τα κορίτσια έχει περισσότερο άγχος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !