Όταν το "λίγο απ όλα" βαφτίζεται "διαφορετικό"

2
Υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν γνώμη απο την μια στιγμή στην άλλη. Οι γνώμες τους εξαρτώνται απο το ποιόν βλέπουν , σε ποιό κανάλι τον βλέπουν αλλά και πώς τον βλέπουν. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων , βάζω λοιπόν το "τηλεοπτικό μου αλεξίσφαιρο" και περιμένω να με πυροβολήσετε.
Γι αυτούς  τους ανθρώπους ο Μάρκος Σεφερλής έγινε εν μια νυκτί απο καλεσμένος β΄ διαλογής , ο απόλυτος παρουσιαστής του απόλυτου πρωινού που ήρθε να καθαρίσει όλη την "βρωμιά" που άφησαν όλοι οι προηγούμενοι.
Χθες λοιπόν έκανε πρεμιέρα ο Μάρκος με το Mega με 1, διθυραμβικές κριτικές ακολούθησαν και φυσικά σαρωτικά νούμερα. Θα μου επιτρέψετε να πιστεύω ότι οι μισοί απο αυτούς που έιπαν την γνώμη τους πίστευαν αυτά που έγραψαν. Πιο πολύ μου φάνηκε σαν αντίποινα στον "κακό" και "αποτυχημένο" Γιώργο Λιάγκα που έχασε πανηγυρικά την πρωτιά για μία μερα απο το απέναντι πρόγραμμα. Γιατί η πραγματική αλήθεια , αυτή που ισχύει , είναι ότι η επιτυχία πειράζει και όλοι περιμένουν με το χέρι στο πληκτρολόγιο για να γράψουν το πρώτο "πλήγμα".
Για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο και να ξέρουμε και τι λέμε. Διαφορετικό πρωινό ξεκίνησε να κάνει η Πόπη Τσαπανίδου στην ΝΕΤ με το "Συμβαίνει Τώρα" , κόνσεπτ που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Το Mega με 1 δεν είναι διαφορετικό πρωινό , όσο κι αν το πιστευετε.
Όλες τις ενότητες που είδαμε χθες και σήμερα τις έχουμε ξαναδεί. Όλες. Τίποτα φρέσκο και τίποτα καινούριο. Το ότι το Mega πήρε επιτέλους χαμπάρι οτι έπρεπε να πάψει να κυνηγάει το φάντασμα του ζεύγους , δεν σημαίνει ότι έκανε κάτι καινούριο.
Το μεγάλο κανάλι είχε πριν χρόνια παρουσιαστη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι τηςπρωινής εκπομπής . Άρα απο άποψη παρουσιαστή διαφορετικότητα 0. 
Ζωντανό κοινό επίσης είχε και η Ελένη Μενεγάκη την τελευταία χρονία στον ΑΝΤ1 ,οπως και ο Μουτσινάς με την Ζαρίφη αλλά μέχρι και πέρσυ και η Τατιάνα Στεφανίδου. Μαγειρική και Ζώδια βλέπουμε απο το 1990. Συνεντέυξεις και ορχήστρα με τραγουδιστή έπισης απο τότε. Τηλεφωνικές φάρσες έχουμε ξαναδεί και απο τον Αρναούτογλού και απο τον Φωτη και την Μαρία αλλά και απο  το απέναντι πρωινο. Το οτι δεν έιδαμε gossip την πρωτη μέρα επίσης δεν το κάνει διαφορετικό , δεν είχαν όλα τα πρωινά gossip.
Όλα τα υπόλοιπα τα βλέπαμε τόσα χρόνια στο Δελφινάριο ή τα Σάββατα στον ΑΝΤ1 όπως είπε και η Ζουμπουλία πριν κάτι χρόνια.
Κατά τα άλλα μιλάμε για την απολύτη αδιαφορία ,σε πλατό αλλά σε πρόσωπα, καμία εκπήξη και κανένα ενδιαφέρον. Το ότι η Τσαβαλία δεν είναι σε κατάσταση Σπυροπούλου δεν σημαίνει οτι ανακαλύψαμε την επόμενη Όπρα.
Γι αυτό λοιπόν περιμένετε. Η εκπομπή μπορεί να καταλήξει να είναι πρώτη σε όλη την σεζόν αλλά μπορεί και να κλείσε με ένα 20% , παραδείγματα πολλά. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δεν σε πυροβολει κανεις μην φοβασαι!
    το μονο διαφορετικο που εχει ειναι το κοινο ας πουμε και τα παιχνιδια με το skype που εχει βαλει Α! και οτι το κανει καπως αλλιως! αλλιως ολο το αλλο ειναι το ιδιο με διαφορετικη σειρα που τα εχει βαλει και που ο ιδιος "τσαλακωνετε" οπως το θεατρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να θυμίσω ότι το ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 ΠΑΡΕΑ το 2011 με τέτοια νούμερα ξεκίνησε και ένα μήνα μετά πάλευε να κρατήσει ένα 19%.
    Και όσοι παρακολουθούν τον Μάρκο λόγω της ιδιότητας του, δηλαδή του ηθοποιού θα δείτε ότι ο κόσμος σιγά σιγά θα το βαριέται. Επίσης θα συμφωνήσω στο ότι δεν είδαμε απολύτως καμία αλλαγή στην θεματολογία. Μην σχολιάσω καλύτερα την παρουσία του Ουγγαρέζου, βρίσκεται στο ΠΡΩΙΝΟ του MEGA από το 2009!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !