Bασανίζονται στο παρκέ στο "Dancing With The Stars"

Γιώργος Τζοβάρας
0
Ξεκίνησαν οι πρόβες για τον πέμπτο κύκλο του επιτυχημένου show "Dancing With The Stars" που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 26 Οκτωβρίου και οι φετινοί διαφωνιζόμενοι έχουν ήδη αρχίσει να... υποφέρουν. Δείτε τί λένε οι ίδιοι.
«Η μέση μου πονάει, πονάν τα πόδια μου, σαράβαλο...», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη, μιλώντας στην κάμερα του "Πρωϊνού" του Ant-1 για τις πρώτες της εμπειρίες από τις πρόβες, ενώ αποκάλυψε ότι «φοβάμαι τις σκάλες, γιατί είμαι λίγο άγαρμπη και φοβάμαι πολύ τα lift».
«Δεν μπορώ να σηκωθώ απ' το κρεβάτι, πονάω», διαμαρτυρήθηκε μιλώντας στην ίδια κάμερα και η Ελισάβετ Σπανού, ενώ για τις γνώσεις της στο χορό ανέφερε: «Τσιφτετελάκι ξέρω εγώ μόνο».
Αντιθέτως, η Νικολέττα Καρρά φάνηκε να έχει αυτοπεποίθηση και είπε: «Φοβήθηκα τους χρόνους μου λόγω του σίριαλ» και «φοβάμαι μόνο τον κακό μου εαυτό, τίποτ' άλλο».
Απογοητευμένη από τις πρώτες δοκιμές εμφανίστηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου«Στη χθεσινή πρόβα μου λίγο απογοητεύτηκα -είμαι πολύ σκληρή, οι μύες πρέπει να χαλαρώσουν λίγο»
toratora

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !