ΣΑΛΟΣ: πανελίστρια υπερασπίζεται ποδοσφαιριστή που βίασε 19χρονη!

0
Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί μία από τις πιο γνωστές πανελίστριες της βρετανικής τηλεόρασης, η οποία ζήτησε την αποφυλάκιση ενός 25χρονου ποδοσφαιριστή που βίασε 19χρνη υπό την επήρεια αλκοόλ!
Μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή «Loose Women» του ITV, η Τζούντι Φίνιγκαν έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα του βιασμού της νεαρής σερβιτόρας από τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, Τσεντ Έβανς, πριν από περίπου τρία χρόνια.
«Δεν μπορείς να αποδείξεις ότι μια σεξουαλική πράξη ήταν απλά βίαιη ή βιασμός από την στιγμή που έχεις καταναλώσει τόσο πολύ αλκοόλ και δεν μπορείς να σταθείς καλά καλά στα πόδια σου», είπε η πανελίστρια και το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού, αλλά και τα social media, πήραν «φωτιά»!
Η Φίνιγκαν δέχεται έντονες επικρίσεις, με πιο χαρακτηριστική εκείνη της Τζιν Χάτσετ, η οποία, εκπροσωπώντας το κίνημα των γυναικείων δικαιωμάτων, συγκέντρωσε 145.000 υπογραφές για να μην αποφυλακιστεί ο Έβανς, με  σύνθημα «Οι μεθυσμένες γυναίκες δεν προκαλούν τον βιασμό. Μόνο οι βιαστές το κάνουν».
To κανάλι αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη, τονίζοντας πως πρόκειται για μία εκπομπή διαλόγου και ανταλλαγής απόψεν, ενώ σιωπά και η ίδια η 66χρονη πανελίστρια, η οποία έκανε το πιο... πολυσυζητημένο ντεμπούτο, αφού αυτή ήταν η πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή!
Η υπόθεση βιασμού, που δεν συγκλόνισε μόνο την Μεγάλη Βρετανία, ήρθε στο φως στις 30 Μαΐου του 2011. Εκτός από τον 22χρονο τότε ποδοσφαιριστή κατηγορήθηκε και ο συμπαίκτης του Κλέιτον ΜακΝτόναλντ, με τον οποίο γνώρισαν την σερβιτόρα κατά την διάρκεια νυχτερινής εξόδου. Το δικαστήριο καταδίκασε τον Έβανς σε 5ετή φυλάκιση και έκρινε αθώο τον συμπαίκτη του, αφού ο πρώτος παραδέχθηκε πως έκανε σεξ με την 19χρονη, η οποία υποστήριξε ότι η επαφή έγινε χωρίς την συγκατάθεσή της!


star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !