Βόσσου VS Τατιάνας: Δεν τη θέλω κοντά μου!

0
Έπρεπε να περάσουν περισσότερα από δύο χρόνια για να αποφασίσει η Σοφία Βόσσου για να μιλήσει για τη συνεργασία της με την Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «Μίλα», μία συνεργασία, η οποία έληξε μάλλον άδοξα…

Έτσι, η τραγουδίστρια που κατά καιρούς κάνει περάσματα από τα τηλεοπτικά πράγματα, για διαφορετικούς κάθε φορά λόγους, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η τηλεοπτική – και όχι μόνο – σχέση με τη Στεφανίδου δεν συνεχίστηκε.

«Με την Τατιάνα από το «Μίλα» και μετά δεν έχουν φτιάξει καθόλου οι σχέσεις μας, και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δεν μου πάει η Τατιάνα σαν άνθρωπος, λειτουργεί τελείως διαφορετικά από μένα… Και όταν ο άλλος λειτουργεί διαφορετικά, δεν μ’ ενδιαφέρει!», είπε μιλώντας στο περιοδικό “You” η Βόσσου και συνέχισε το ίδιο αποκαλυπτικά για τη σχέση της με την Τατιάνα: «Είμαι μακριά της, και θέλω να είμαι μακριά της. Επιθυμώ να είναι καλά, αλλά δεν τη θέλω κοντά μου, δεν ταιριάζουν τα χνότα μας, πώς να σ’ το πω. Δεν ταιριάξαμε από την αρχή, σκέφτεται αλλιώς… Φαινόταν εξαρχής ότι δεν ταιριάζαμε, βλέπουμε τη ζωή με άλλο μάτι. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός άνθρωπος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !